«КРОК до успіху» з Оленою Бабат — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОК до успіху» з Оленою Бабат

10 травня 2023 Новини та події

10 травня 2023 року проєктна група ЦРК «Характерники» провела третій захід проєкту «Крок до успіху».

Гостем проєкту стала зірка КРОКу 2022 року, завідувач юридичної клініки, асистент та методист кафедри теорії та історії, держави та права Університету «КРОК» - Бабат Олена.

Під час зустрічі Олена згадала свої студентські роки, насичену творчу діяльність в Університеті та, як у 2014 році започаткували волонтерський проєкт «Іскра запалює полум`я, а крапля крові запалює життя». Зараз волонтерство займає велику частину життя Олени.

Без уваги ми також не залишили перемогу гості у конкурсі «Містер і Місіс КРОК 2016». Підготовка до конкурсу була досить плідною, емоції зашкалювали. Але, як зізналася Олена, отримати перемогу не прагнула, все вийшло само собою.

Студенти дізналися, що поєднувати навчання в двох університетах можливо. Олена на власному прикладі це довела. Навіть, якщо університет знаходиться в Штатах (Гарвардський Університет).

Свою першу практику згадує з посмішкою. Було важко починати працювати в чоловічому колективі, але Олена впоралася і зараз цим пишається. Під час практики зрозуміла, що гарний юрист має бути з холодною головою і вибудовувати певні рамки при роботі з клієнтами. Проєктна група ЦРК «Характерники» проводить багато цікавих заходів та підтримує студентські ініціативи.

Тож чекаємо на тебе в кабінеті 109/109-1!

Оновлено: Середа, 10 травня 2023 18:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОК до успіху» з Оленою Бабат