У Коледжі відбулася нарада кураторів — Університет «КРОК»

Новини та події

У Коледжі відбулася нарада кураторів

20 лютого 2023 Новини та події

16 лютого 2023 року в Коледжі пройшла нарада кураторів за участю адміністрації, заввідділень, кураторів груп усіх курсів, лідерів проєкту «Незламні».

На початку зустрічі до присутніх звернулася директор Коледжу Сумбаєва Л.П. з важливою інформацією про студентів асинхронної форми навчання, про результати опитування здобувачів освіти щодо вибіркових дисциплін та анкетування студентів випускних груп щодо спеціальностей для подальшого продовження навчання.

Заступник директора з навчальної роботи Миргородська О.П. повідомила кураторів про факультативні заняття з підготовки до НМТ для здобувачів випускних курсів.

Завідувачі відділень: Вайнорес І.Г., Кудряшова С.В., Цирин К.Л. надали присутнім інформацію по датах графіків навчального процесу.

Заступник директора з виховної роботи Новак О. М. підготувала повідомлення про формат роботи зі старостами та заступниками старост, про графіки проведення кураторських годин та батьківських зборів, про ведення документації тощо.

На завершення зустрічі про діяльність «Незламних» розповіла лідерка проєкту Поливач Владислава.

Вона закцентувала увагу присутніх на тих активностях, які відбуваються за ініціативи «Незламних»: плетіння маскувальних сіток, виготовлення окопних свічок, проведення благодійних акцій на підтримку ЗСУ тощо - і важливості залучення до такої діяльності студентів. Під час наради також обговорювалися й інші нагальні питання навчально-виховного процесу в Коледжі.

Оновлено: Понеділок, 20 лютого 2023 21:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » У Коледжі відбулася нарада кураторів