Викладачі не лише навчають, а й #викладачінавчаються — Університет «КРОК»

Новини та події

Викладачі не лише навчають, а й #викладачінавчаються

03 січня 2023 Новини та події

Читати, здобувати нові знання, навички і компетенції, розвиватись і змінюватись — це все важливий аспект нашого життя. Тільки рух може зробити нас ефективними! І це не чергова мотивація для студентів, це принцип яким керуються викладачі Університету «КРОК».

Завершився І-ший семестр навчального 2022-2023 року. Результати сесії — це досягнення наших студентів. Щоб все було прозоро викладачі вирішили також прозвітувати, за ініціативи команди кафедри управлінських технологій відкриваємо нову рубрику #викладачінавчаються , в якій ми будемо розповідати, як і де навчалися наші викладачі протягом цього навчального семестру.

І почнемо, ми з досягненнь заступниці завідувача кафедри управлінських технологій, к.е.н., доцентки Пазєєвої Г.М., яка не дивлячись на всі виклики сьогодення цього семестру брала активну участь у Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників «Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу» від International Historical Biographical Institute (Dubai-NewYork-Rome-Jerusalem-Beijing) та отримала міжнародний сертифікат.

Ганна Михайлівна, крім того, брала участь у міжнародному тренінгу «The influence of emotional intelligence on business and government relations» (Tallinn, Estonia), де також отримала підтвердження у вигляді атестату.

Про результати навчання інших викладачів читайте незабаром.

Пам'ятайте, освітній фронт важливий!!!

Оновлено: Вівторок, 03 січня 2023 13:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Викладачі не лише навчають, а й #викладачінавчаються