Низка ініціатив від лідерів проєкту «Незламні» — Університет «КРОК»

Новини та події

Низка ініціатив від лідерів проєкту «Незламні»

09 грудня 2022 Новини та події

З 5 по 9 грудня 2022 року студенти та деканат Коледжу брали активну участь у низці ініціатив від лідерів проєкту «Незламні» на підтримку ЗСУ.

Учасники розмальовували печиво, пакували солодощі для військових, заливали парафіном окопні свічки, нарізали тканину й плели маскувальну сітку. У Коледжі тривають активності, започатковані «Незламними» на підтримку наших бійців.

5 грудня 2022 року,  попри повітряну тривогу й вимкнення світла, студенти зібралися в укритті, щоб розмальовувати та прикрашати печиво, яке допомогли виготовити працівники нашої їдальні. Наступного дня тривало пакування солодких подарунків для військових: горіхи, печиво, цукерки, солодощі, виготовлені власноруч. У кожен пакунок студенти додавали записки зі словами вдячності, поваги, підбадьорення для воїнів.

7 грудня деканат Коледжу долучився до заливки парафіном окопних свічок у приміщенні нашої їдальні (окрема подяка її працівникам!). Після застигання свічки були спаковані в коробки для подальшої передачі військовим.

8 і 9 грудня розпочалася копітка праця з виготовлення маскувальної сітки. Після короткого майстер-класу від «Незламні» студенти, працівники деканату, адміністрація з ентузіазмом долучилися до роботи.

Дякуємо всім, хто брав участь у спільній справі!
Сподіваємося на активну підтримку небайдужих і наступного тижня.

Оновлено: Понеділок, 12 грудня 2022 21:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Низка ініціатив від лідерів проєкту «Незламні»