Програма «Магістр медіації та вирішення конфліктів» — Університет «КРОК»

Новини та події

Програма «Магістр медіації та вирішення конфліктів»

05 листопада 2021 Новини та події

У жовтні 2021 року впродовж двох тижнів студенти магістерської програми «Медіація та вирішення конфліктів» проходили стажування в Католицькому університеті ім. Святого Антонія, м. Мурсія, Іспанія, що було організовано в рамках проєкту Європейського Союзу MEDIATION: training and society transformation (MEDIATS).

  • Слухали лекції іспанських фахівців з медіації, знайомились з системою правосуддя в Іспанії, відпрацьовували навички в симуляціях та вирішенні навчальних медіативних кейсів (англійською мовою!).
  • Вивчали особливості міжкультурної медіації та вчилися передбачати особливості поведінки представників різних культур, щоб мати можливості краще налагодити діалог. Попрактикувались у Digital-медіації – справжній інновації, можливості якої роблять доступним здобуття навичок, долаючи кордони.
  • Зустрічалися з досвідченими іспанськими медіаторами та відвідали Палац правосуддя.
  • Опановували особливості корпоративної дипломатії та застосування технологій медіації в комерційній діяльності на прикладі іспанських компаній з багатою історією – з Prof. Manuel Egea. Ознайомились з особливостями комерційного права та використанням інструментів альтернативного вирішення спорів – з Prof. Jose Ruiz and Prof. Alejandro Zornoza.
  • Вивчали медіативну модель Гарварського/фасилітативного типу – разом з Christian Lamm – адвокатом, медіатором, коучем. Пізнавали тонкощі відновного правосуддя в кримінальній медіації та інших відновних практик – з доктором психології та медіації Mercedes Castillo. Отже, студенти програми магістерського ступеню з медіації у Бізнес Школі КРОК протягом стажування краще усвідомили сутність діяльності медіатора.

Вони вчилися створювати сторонам, що конфліктують, можливість продуктивного спілкування та кращого розуміння один одного, що і дозволяє знайти взаємоприйнятне рішення в конфлікті. Саме так формується майстерність медіатора, якої навчитись можна тільки на довгостроковій програмі, де передбачено багато практики, сильну академічну підготовку, створення власних наукових досліджень, написання статей та міжнародний досвід. Все це – на програмі «Магістр медіації та вирішення конфліктів».

Реєструйтесь на навчання – третій набір стартує 20 листопада 2021 року!

Оновлено: П'ятниця, 05 листопада 2021 23:00
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Програма «Магістр медіації та вирішення конфліктів»