Слова вдячності Юридичній клініці Університету «КРОК» від ДП Київський ОБЛДОРУПР — Університет «КРОК»

Новини та події

Слова вдячності Юридичній клініці Університету «КРОК» від ДП Київський ОБЛДОРУПР

25 листопада 2019 Новини та події

Керівник Філії «Києво-Святошинське ДЕУ» Колосовський Олександр Михайлович висловив щирі слова подяки Юридичній клініці Університету «КРОК», а саме: Горєловій Вероніці Юріївні, Двірській Оксані Василівні, Бабенко Володимиру Андрійовичу.

У зв'язку із відсутністю у штатному розкладі Філії юриста, керівництво було змушене звернутися до Юридичної клініки нашого Університету за консультаціями щодо розпочатої процедури банкрутства Дочірнього підприємства «Київське обласне дорожнє управління» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

Директор Юридичної клініки Горєлова В.Ю. організувала виїзд консультанта Бабенко до с.Капітанівка, що дозволило надати працівникам Філії три змістовні та практичні консультації на безкоштовній основі. Викладач Двірська О.В. та юрист-консультанат Бабенко В.А. підготували 55 позовних заяв до Господарського суду м.Києва, а також підготували 35 усунень до позовних заяв, знайшли законні підстави до залучення до судового процесу по стягненню заборгованостей по заробітних платах звільненим працівникам Філії «Києво-Святошинське ДЕУ» юриста-консультанта Бабенка В.А. в якості законного представника.

За ініціативи депутата селищної ради Збанацької Алли Андріївни, Двірська О.В. та Горєлова В.Ю. підготували скаргу до ГУТУЮ щодо протиправних дій арбітражного керуючого – керуючого санацією Дочірнього підприємства «Київське обласне дорожнє управління» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» Рамазанова С.Г. по звільненню працівників Філії без виплати заробітної плати та вихідної допомоги.

Бабенко В.А. представляє інтереси звільнених працівників у суді, бере участь у якості юриста-консультанта в нарадах ОДА Київської області щодо заборгованості підприємства по зарплатах та єдиному державному внеску, аргументовано та професійно відстоюючи інтереси працівників та Філії «Києво-Святошинське ДЕУ».

Завдяки високому професіоналізму та громадській відповідальності співробітників Юридичної клініки «Університет КРОК», дійсно реалізується право громадян України на правову допомогу та професійний юридичний захист.

Пишаємося нашими колегами та вітаємо Юридичну клініку з успіхами!

Оновлено: Вівторок, 26 листопада 2019 19:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Слова вдячності Юридичній клініці Університету «КРОК» від ДП Київський ОБЛДОРУПР