Засідання міського методичного об’єднання викладачів економіко-аналітичного циклу вищих навчальних закладів І–ІІ рівня акредитації — Університет «КРОК»

Новини та події

Засідання міського методичного об’єднання викладачів економіко-аналітичного циклу вищих навчальних закладів І–ІІ рівня акредитації

22 лютого 2018 Новини та події

21 лютого 2018 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» відбулося засідання міського методичного об’єднання викладачів економіко-аналітичного циклу вищих навчальних закладів І–ІІ рівня акредитації м. Києва.

Відкрила захід з привітальним словом від ректорату Університету проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат психологічних наук Наконечна Наталія Василівна, яка побажала колегам плідної праці на зустрічі й на освітянській ниві.

Надалі з презентаційним виступом звернулася директор Коледжу Сумбаєва Людмила Петрівна. Вона розповіла про спеціальності, за якими ведеться підготовка молодших спеціалістів у навчальному закладі, та про роботу, що здійснюється в Коледжі з метою зацікавлення і залучення студентів до активної участі в житті Коледжу, зокрема про ті проекти, котрі займають дуже важливе місце в розвитку та становленні студентів.

Продовжила зустріч кандидат економічних наук, доцент, викладач циклової комісії з фінансів та бухгалтерського обліку Плетенецька Світлана Михайлівна. У своїй доповіді вона розкрила основні концепції розвитку додаткових професійних компетенцій студентів ОКР «молодшого спеціаліста», які надаються в навчальному закладі, та їх роль у подальшому виборі професії студентами. Виступ супроводжувався змістовною презентацією.

Дуже цікава доповідь з моментами презентації була представлена заступником директора Коледжу з навчальної роботи Червінською Тетяною Миколаївною. У своєму виступі Тетяна Миколаївна розповіла про практикоорієнтовані проекти навчального закладу, котрі відображаються в роботі Клубу професіоналів, де активну участь беруть наші студенти. Робота на майстер-класах із практиками викликає високу зацікавленість учасників Клубу, знання та навички, які набуваються на заняттях, використовуються ними в подальшому житті.

Наукова робота в Коледжі є одним з головних напрямків діяльності навчального закладу. Про активізацію наукової роботи студентів на високопрофесійному рівні доповіла голова циклової комісії з економіки підприємства, кандидат економічних наук, доцент Лелюк Олеся Олександрівна. У своїй доповіді з презентацією наша колега розкрила зміст різноманітних напрямків наукової роботи, що активно ведеться студентами Коледжу, і про користь цієї концепції для розвитку особистості.

Продовжив тему наукової роботи та застосування сучасних методів в організації науково-дослідної роботи студентів голова циклової комісії з фінансів та бухгалтерського обліку, кандидат економічних наук, доцент Румик Ігор Іванович. Він поділився своїм значним професійним досвідом щодо створення інноваційного напрямку в навчанні студентів, основними формами якого є ділові ігри та стендові сесії. У своєму виступі викладач надав приклади проведення даних видів занять, що на практиці розробляються та використовуються студентами. Ці форми занять викликають інтерес в аудиторії та створюють якісні умови для набуття навичок в організації самостійної роботи серед студентів.

Із зацікавленістю слухали виступ директора Центру розвитку кар’єри Карлова Олександра Федоровича, який наголосив, що підрозділ Університету, який він очолює, – це помічник студентів у побудові успішної кар’єри та надійний партнер роботодавців у формуванні якісного кадрового резерву. На захід були запрошені представники ПАТ Otpbank, які поділилися своїми міркуваннями щодо питання, якими навичками та професійними компетенціями повинні володіти випускники, майбутні фахівці, щоб бути конкурентоспроможними на ринку праці. У своєму виступі керуючий відділенням банку Давиденко Ірина Олександрівна приділила увагу цим питанням та конкретизувала ті вимоги, які встановлює сучасний роботодавець.

Засідання пройшло на високому рівні, що було відзначено колегами-викладачами коледжів м. Києва.

Дякуємо за участь, організацію та проведення заходу.

Бажаємо всім успіху!

Оновлено: П'ятниця, 23 лютого 2018 20:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Засідання міського методичного об’єднання викладачів економіко-аналітичного циклу вищих навчальних закладів І–ІІ рівня акредитації