Клуб ПРОФЕСІОНАЛІВ продовжує свою роботу — Університет «КРОК»

Новини та події

Клуб ПРОФЕСІОНАЛІВ продовжує свою роботу

18 грудня 2017 Новини та події

11 грудня 2017 року відбулося чергове засідання Клубу ПРОФЕСІОНАЛІВ. Цього разу учасники Клубу мали змогу ознайомитись із останніми трендами національного та міжнародного туристичного бізнесу. Модераторами зустрічі були керівники успішного вітчизняного проекту TourInfo Kiev – це Олена Яцуренко та Артем Рева. 

Відмітимо, що ця компанія внесла значний вклад в промоцію міста Києва під час Євробачення – 2017. Олена Яцуренко розповіла учасникам зустрічі про туристично-інформаційні центри, мету та досвід впровадження такої практики у світі, в Україні, зокрема в Києві. Студенти дізналися про: систему туристично-інформаційних центрів, напрямок їх діяльності та перелік послуг, які вони надають туристам; про екскурсійні проекти, створені у співпраці з Управлінням туризму та промоцій КМДА; про професію консультанта туристичного інформаційного центру. Артем Рева презентував останні статистичні дані по наявних трендах туристичних потоків в країнах Західної Європи, їх віковий та цільовий вимір. Акцентовано увагу на особливостях розвитку внутрішнього туризму в Україні.

Наприкінці лекції спікери запропонували студентам отримати перший професійний досвід у сфері розвитку туристичної справи. Зокрема, було запропоновано долучитися до популяризації Києва, взявши участь у SMM-проекті компанії «Чому варто відвідати Київ?». Кожен студент може спробувати себе у ролі блогера!

Щиро вдячні чудовим спікерам за ґрунтовну, корисну та цікаву зустріч. Бажаємо компанії TourInfo Kiev подальших успіхів та процвітання!

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

V засідання Клубу Професіоналів / 11.12.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 18 грудня 2017 21:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Клуб ПРОФЕСІОНАЛІВ продовжує свою роботу