КЕПІТ – учасник презентації соціального проекту #STOPBULLYING — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник презентації соціального проекту #STOPBULLYING

18 грудня 2017 Новини та події

Нещодавно студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками презентації новаційного соціального проекту #STOPBULLYING, що був ініційований учнями, педагогічним колективом спеціалізованої школи № 16 з поглибленим вивченням англійської мови міста Києва. 

Започаткування цієї важливої ініціативи відбулося у рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів без насильства», підтриманої міжнародною спільнотою, та напередодні Міжнародного дня захисту прав людини, ініційованого Генеральною Асамблеєю ООН. 

Організатори проекту відзначають, що його місія: розвиток у молоді культури толерантності, здатності без агресії сприймати думку, поведінку, форми самовираження та спосіб життя іншої людини, які відрізняються від власних. Зауважується, що робота над проектом тривала довгий час і включала в себе різні етапи. Зокрема, підготовчий етап: осмислення проблеми, виховні години, бесіди, спільні консультації на тему «Протидія насильству», співпраця з організацією Ла Страда-Україна (тренінги); ідея фотопроекту. Результативний етап включав: фотокаталог та фотогалерею «Викресли насильство», відеоролик для передачі естафети іншим школам «STOPBULLYING».

Унікальність роботи в тому, що діти в основу проекту поклали не лише ідею «привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства», як зазначено в методичних рекомендаціях Мінсоцполітики, а й прагнення на особистому прикладі через творчість показати, як не допускати насильство у повсякденному житті.

Зауважимо, що всі учасники заходу радо підтримали цю чудову ініціативу. Це, зокрема, шкільна громада спеціалізованої школи № 16 з поглибленим вивченням англійської мови; представник ЮНІСЕФ Сергій Прохоров; координатор національної дитячої гарячої лінії громадської організації Ла Страда-Україна Альона Кривуляк; школи-учасники ПАШ ЮНЕСКО (школа I–III ступенів № 8 міста Києва, гімназія «Оболонь», спеціалізована школа I–III ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва).

Адміністрація Коледжу щиро вдячна всім організаторам проекту за таку важливу та відповідальну ініціативу. Особлива вдячність висловлюється студентам I курсу Коледжу спеціальності «Фінанси та кредит з поглибленим вивченням іноземної мови» – Анні Кузьміній, Маргариті Мартиненко, Катерині Обушевській, Іллі Ульянову, Аніті Тю. Висловлюємо вдячність Наталії Руліковській за активну участь та підтримку студентів під час заходу.

Оновлено: Понеділок, 18 грудня 2017 21:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник презентації соціального проекту #STOPBULLYING