Відбір на програми обміну з ВНЗ Європи — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбір на програми обміну з ВНЗ Європи

26 квітня 2017 Новини та події

24 квітня 2017 року відбувся конкурсний відбір студентів Університету «КРОК» на програми мобільності з європейськими вищими навчальними закладами. До складу відбіркової комісії входили: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Кудак В.М., директор Студентського офісу, заступник декана факультету економіки та підприємництва, Момот Н.М., заступник декана факультету міжнародних відносин, Богаченко Г.К. та Дробина А.О., керівники проектів та програм, Вовчок В., представник Студентської ради Університету.

Студенти мали змогу обирати партнерські університети з Польщі, Нідерландів, Угорщини, Литви, Латвії, Італії, Іспанії, Хорватії та Німеччини. Бажаємо успіху усім учасникам, які продемонстрували свою вмотивованість та високий рівень володіння англійською мовою!

Результати відбору студентів, які безкоштовно проведуть навчальний семестр у європейському виші, та тих, кого буде номіновано на стипендію у рамках програми мобільності Erasmus+, буде оголошено у травні 2017 року.

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Відбір на програми обміну з ВНЗ Європи / 24.04.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбір на програми обміну з ВНЗ Європи