Ціннісна парадигма в освітньому просторі очима студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Ціннісна парадигма в освітньому просторі очима студентів

01 квітня 2016 Новини та події

Щороку Коледж економіки, права та інформаційних технологій бере активну участь у Всеукраїнській конференції учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО.

29–30 березня 2016 року студенти першого курсу Сидоренко Яна та Семерников Ніколай взяли участь у XVIІ конференції «Українсько-європейські ініціативи в освітньому просторі: ціннісна парадигма», яка відбулася в Гуманітарній гімназії «Гармонія» на базі навчально-виховного комплексу № 141 «ОРТ».

Протягом 2-х днів у секціях та підсекціях конференції обговорювалися питання ціннісної парадигми в освітньому просторі школи: форми, методи, технології, моделі сучасної школи та принципи «STEM Learning is Everywhere», діалогу і взаємодії європейських та українських духовних цінностей – основоположних принципів європейської інтеграції, цінності свободи як вияв національної ідентичності та право на свободу вибору в освіті: світовий досвід та українські реалії.

Студенти Коледжу працювали в секція «А» та «С». Сидоренко Яна захищала свою розробку на тему: «Формування політичної культури молоді засобами неформальної освіти в процесі реалізації проекту «U-18», практичною ж частиною була «Зміна парадигми освіти. Ефект синергії».

Семерников Ніколай під керівництвом Степаненко Наталії В’ячеславівни представляв каліграму «Я – українець, я – європеєць» та виступив з доповіддю на тему: «Аналіз розвитку поняття свободи та право на свободу вибору в освіті».

Під час практичної частини розроблялися конкретні рішення реалізації європейської інтеграції у школах, пропонувалися шляхи впровадження неформальної освіти в освітній простір школи, була розроблена особистісно-зорієнтована модель поліцентричної інтеграції знань, що відповідає ідеям відкритої освіти у відкритому суспільстві.

Детальніше в цій категорії: « Вітаємо з перемогами! Kyiv Open Smile »
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Ціннісна парадигма в освітньому просторі очима студентів