Міс та Містер Коледжу – 2015 — Університет «КРОК»

Новини та події

Міс та Містер Коледжу – 2015

14 квітня 2015 Новини та події

Цього року в конкурсі взяли участь Коваль Владислава, Зелінський Владислав, Свечніков Руслан, Дерев'янко Анастасія, Чамонова Марина, Ільчук Тетяна, Віштал Леонтій, Капшук Олександра та Воробйов Олександр. Кожен з них прагнув навчитись чомусь новому і досягти незвіданих раніше вершин. І це їм вдалося!

Конкурс-2015 проходив у новому форматі, наближеному до світових параметрів. На конкурсантів чекали неабиякі випробування. На першому етапі, який відбувався 27 лютого, учасники представляли відеовізитівку, свій талант, спільне дефіле. Другий етап, що передбачав захист проектів конкурсантів, проходив 17 березня. Перед захистом відбулася навчальна зустріч учасників з керівником проектів та програм департаменту з розвитку Янішевською А.В., яка розповіла, що таке проект та як його створювати. На думку журі, конкурсанти впоралися із завданням. Усі проекти розроблені та готові до втілення в Коледжі.

І нарешті останній етап (20–24 березня) – це проведення майстер-класів від учасників проекту із попередньою рекламною акцією. Для конкурсантів була організована навчальна зустріч із Азояном А.А. – старшим  викладачем кафедри менеджменту та маркетингу, який поділився своїм досвідом з проведення рекламної акції.

На святковому концерті до Дня народження Коледжу було оголошено результати конкурсу. Усі учасники отримали солодкі призи, жоден не залишився без номінації. За рішенням журі Віце-міс Коледжу стала Капшук Олександра, Віце-містером Коледжу – Воробйов Олександр, Міс Коледжу – Коваль Владислава, Містером Коледжу – Віштал Леонтій. Молодці! Так тримати!

Оновлено: Четвер, 23 квітня 2015 13:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міс та Містер Коледжу – 2015