КРОК & IoT — Університет «КРОК»

Новини та події

КРОК & IoT

25 квітня 2024 Новини та події

Черговий цікавий воркшоп відбувся в Університеті «КРОК» на одному із практичних занять з дисципліни IoT (Internet of Things), яку викладає доцент кафедри комп'ютерних наук Троцько Володимир Валентинович, де студенти мали можливість зануритися у світ сучасних технологій IoT. Від самого порогу відчувалася дружня атмосфера і кожен крок у просторі навчальної аудиторії був наповнений очікуванням нових знань.

Здобувачі вищої освіти з великим натхненням розглядали та працювали з різноманітними комплектуючими та девайсами, які є основою для створення IoT-рішень. Вони мали можливість не тільки побачити, а й випробувати на практиці, як з’єднувати фізичний та цифровий світи за допомогою програмування та електроніки.

Для кожного учасника бути присутнім в аудиторії та набувати практичних навичок було не просто навчанням, а великим досвідом, який, без сумніву, знадобиться їм у майбутньому. Цей воркшоп став містком між теоретичними знаннями та реальними проєктами, де кожен міг відчути себе інженером-новатором.

КРОК & IoT відкриває нові горизонти для студентів, надаючи їм інструменти та знання, які потрібні для розвитку високотехнологічних проєктів. Це не просто навчання, це шлях до майбутнього, де кожен крок, зроблений сьогодні, веде до нових відкриттів та можливостей завтра.

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

КРОК & IoT (Internet of Things) // 18.04.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 26 квітня 2024 13:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КРОК & IoT