GRAND HOTEL KROK & ComputerSciences — Університет «КРОК»

Новини та події

GRAND HOTEL KROK & ComputerSciences

10 квітня 2024 Новини та події

У спільноті ІТ розповсюджена практика надання зворотнього зв’язку (фідбеку). Тому? Дякуємо Департаменту зі студентських питань та Студентській раді за можливість долучитися до чарівного всесвіту мистецтва. 27 березня в  Міжнародний день театру  відбувся показ Танцювально-театральної вистави «GRAND HOTEL KROK». Цей захід відвідали і здобувачі вищої освіти групи КН-23 та поділися своїми враженнями.

Єгорейченко Д.Д.: «Захід був захоплюючим та енергійним. Вражаючі танці викликали велике захоплення серед глядачів, створюючи неповторну атмосферу радості та вишуканості. Вистава вразила своєю хореографією та професіоналізмом виконавців!».

Бадилевич І.І.: «Дуже сподобався захід, на якому було показано багато образів та дуже круті танці, думаю, що всім сподобався захід».

Нижник А.Р.: «Чудова вистава, сходила б ще раз. Мені дуже сподобались танці, особливо частина в басейні!».

Янін К.А.: «Цікавий захід, мені дуже сподобалось. Учасники концерту дуже вдало передавали сумні та веселі емоції, а також, взагалі увесь концерт видався дуже захоплюючим. Мені здається, більшості також дуже сподобалось, гарна можливість для проведення часу».

Васькевич А.О.: «Я дуже захоплююсь тим, що роблять спілки K-dance, Voskband. Впевнений, що якби не було потреби в роботі, або була стипендія, то я сам би приєднався до них і брав активну участь у всіх цих заходах. Вистава «Grand hotel «KROK» вражаюча, сповнена цікавих танців та талановитих персонажів. Я із захопленням дивився цю виставу і навіть не встигав ловити на собі ті моменти, де я сиджу з відкритим від захоплення ротом. Дуже класно, вражаюче, круто та талановито. Дякую K-dance та кожному окремо за можливість це подивитись».

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Вистава «Grand Hotel KROK» для учнів шкіл-партнерів // 27.03.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 11 квітня 2024 13:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » GRAND HOTEL KROK & ComputerSciences