Майстер-клас із туризму у Львові: обговорюємо, оцінюємо, робимо висновки — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас із туризму у Львові: обговорюємо, оцінюємо, робимо висновки

20 грудня 2023 Новини та події

Яскравою родзинкою освітньої програми «Туризм» є практико-орієнтоване навчання.

У цьому семестрі студенти 1-3 курсів, на чолі із Мелько Людмилою Федорівною – завідувачкою кафедри туризму та колегами-партнерами, відвідали Львів саме з професійною метою, їздили навчатися туризму. А в кінці цього семестру ми ще раз детально обговорили цей туристичний майстер-клас, підводили підсумки. На першому курсі виступила з презентацією Токовая Вікторія (Тур-23), на другому курсі – Лапенко Альбіна (Тур-22), на третьому курсі, на останній парі з дисципліни «Спадщина ЮНЕСКО у туризмі», особливо приділили увагу об’єктам Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, які знаходяться у Львові, та познайомились із особливостями їх захисту під час війни.

Сама мандрівка «Незабутній день у Львові» відбулась 11 жовтня 2023 р. Це був справжній майстер-клас для майбутніх фахівців з туризму, який для нас організувала Львівська філія туроператора «Сакумс» – нашого багаторічного партнера, на чолі із Котом Михайлом, заступником директора підприємства. Спочатку неможливо було уявити, як за один день можна було стільки встигнути!? Знайомство із унікальним містом почалося із потужної автобусно-пішохідної екскурсії «Аристократичний Львів», яка тривала п’ять годин. Ми відвідали і Собор Св. Юра, і Високий замок, і Личаківський цвинтар, пройшлися вуличками старовинного Львову, відвідали площу Ринок, Успенську церкву, Домініканський костел, Кафедральний собор, завітали у Галерею пряників, «Гасову ляпму», зробили фото на оглядовому майданчику закоханих, і взагалі насолоджувались атмосферою колоритного міста. Надзвичайно досвідчений екскурсовод – пані Ольга крок за кроком ділилася і методичними родзинками проведення екскурсії з майбутніми колегами. Також, враховуючи наукову спрямованість нашої кафедри щодо вивчення Спадщини ЮНЕСКО, ми знайомились із різними способами збереження об’єктів під час війни.

А далі – професійна зустріч із друзями-партнерами в офісі туроператора «Сакумс», де нас гостинно приймали Михайло Кіт та Наталія Лихолат. Протягом двох годин колеги розказували про особливості туристичної діяльності у такий складний період, ділилися власним досвідом, відповідали на питання. Студенти слухали, затамувавши подих, насолоджуючись професіоналізмом і гостинністю!

А потім ще одна пізнавальна екскурсія – кав’ярнями Львова! Скільки їх…. Такі неповторні і унікальні. Неймовірні історії, особливий дизайн, незабутні враження. Наш екскурсовод – пані Марія, львів’янка, педагог, захопила своїми чарівними розповідями і харизмою… Пізно ввечері, втомлені, але щасливі, ми поїхали додому, обмінюючись враженнями.

Але у практико-орієнтованому навчанні також важливою складовою є обговорення заходів, обмін думками, що і відбувалось протягом семестру і на останніх заняттях. Звичайно, Львів дуже сподобався, кожний називав своє, більш близьке саме йому. А щодо набуття досвіду, як майбутніх фахівців, студенти, насамперед, відмітили професіоналізм і в побудові туру, і роботу екскурсоводів, менеджерів, керівника поїздки, вирізняючи суттєве і обговорюючи деталі.

Щиро дякуємо команді туроператора «Сакумс», Михайлу Коту, Наталії Лихолат за величезний приклад професіоналізму, гостинність, закоханість у туризм! Щиро дякуємо студентам, усім учасникам, за активність, бажання пізнавати світ та розвиватись, любов до туризму! Щиро дякуємо наших друзям-партнерам, які взяли участь у мандрівці – Людмилі Іщенко, начальнику секретаріату Приймальної комісії, співробітникам дружньої кафедри національної економіки та фінансів – Галині Перепелиці, Світлані Плетенецькій!!! Щиро дякуємо кафедрі туризму – Людмилі Мелько та Марині Петренко за організацію мандрівки!

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Незабутній день у Львові // 11.10.2023

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 21 грудня 2023 16:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас із туризму у Львові: обговорюємо, оцінюємо, робимо висновки