Зимова сесія THE END — Університет «КРОК»

Новини та події

Зимова сесія THE END

20 грудня 2023 Новини та події

15 грудня 2023 року відбулась, зустріч студентів, з новорічною тематикою «Зимова сесія THE END» та дрес-кодом заходу були новорічні светрики-піжами.

На самому заході були:

  • яскрава фотозона;
  • солодкий стіл;
  • атмосферна тематична музика;
  • розважальна програма;
  • fashion показ новорічних светрів-піжам.

А от наша розважальна програма була неймовірною в ній змагалися дві команди, в котрих було два капітана і вони обирали собі команди. Першим капітаном була голова студенської ради Калабішка Крістіна, а друга команда була під керівництвом заступника голови студенської ради Омельченко Анастасії.

Дякуємо журі, котрі оцінювали справедливість конкурсів - Ребакевша Костянтин, Кривенко Анжела та Хавро Юлія і звісно ж вдячність нашій неймовірній ведучій та голові культурно-розважального комітету Запарі Кірі.

Конкурсів було багато і всі вони були різними аби всім було до вподоби. Учасники виконали завдання 9-ох конкурсів. Порахувавши всі бали за всі конкурси, перемогла команда заступника голови студентської ради, вітаємо переможців! Ну і звісно визначення кращого образу вечора! Кожен продемонстрував свій наряд і за допомогою таємного голосування ми обирали, хто ж дійсно проявив креативність і отримав прихильність більшості. Підрахувавши всі голоси , перемогла Калабішка Крістіна і вона отримала за найкращу новорічний образ цілу коробку смачних баунті.

Час пролетів швидко в прекрасному оточені неймовірних студентів, а спогади залишаться ще на довго!

Команда Студенської ради бажає всім студентам, адміністрації Університету гарних новорічних свят, мирного неба та нехай цей рік стане переможним!

Оновлено: Середа, 27 грудня 2023 14:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зимова сесія THE END