Громадській організації «Київський слов’янський університет» - партнеру Університету «КРОК» - 30 РОКІВ — Університет «КРОК»

Новини та події

Громадській організації «Київський слов’янський університет» - партнеру Університету «КРОК» - 30 РОКІВ

19 грудня 2023 Новини та події

Протягом багатьох років Університет «КРОК», кафедра туризму активно співпрацюють із громадською організацією «Київський слов’янський університет», яка святкує 30 років. Спікером громадської організації є Вертегел Андрій Григорович – історик, краєзнавець, дослідник, наш друг і партнер.

Щиро вітаємо наших дорогих друзів! Дякуємо за багаторічну співпрацю! Зичимо продовжувати славетні справи і проєкти на благо нашої України! Одним із найяскравіших проєктів організації є культурно-просвітницький проєкт «Шевченківсько-Галаганівські студії», координатором і співавтором якого є саме пан Андрій, який вражає глибиною своїх знань і закоханістю у справу. А Університет «КРОК» на партнерських засадах активно приєднується до його реалізації.

Неможливо святкувати ювілей без яскравих просвітницьких заходів та щирих друзів!

Одним із таких заходів стала тематична зустріч пана Андрія із спільнотою Університету «КРОК» – «Шевченківсько-Галаганівські студії: історія та сьогодення. Відкриття фотовиставки», яка відбулася 16 листопада цього року.

На заході були присутні студенти освітньої програми «Туризм», зацікавлені студенти Фахового коледжу різних спеціальностей, спільнота нашого Університету.

Відкрила захід Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, яка представила почесних гостей заходу, розказала про основні віхи співпраці Університету «КРОК» та кафедри туризму у цьому проєкті, продемонструвала фотозвіт, розказуючи про участь у багатьох заходах кроківців та неодноразове відвідування ними Сокиринського архітектурно-паркового комплексу, що на Чернігівщині.

Андрій Григорович представив фотовиставку та розказав про історію створення проєкту, про значення для України багатогранної діяльності Григорія Галагана та всієї родини, про важливість збереження і популяризації славетних імен нашої історії, про залучення до реалізації проєкту широкого кола громадян. Пан Андрій подякував ТОВ «Фундамент» за допомогу у створенні фотовиставки.

Надзвичайно вразила своїми глибинними знаннями про історію сім’ї Галаганів та роль для українського суспільства пані Світлана Воробйова – голова правління «Хмельницьке кредитне товариство», член ГО «Сокиринський Парнас Галаганів», яка просто захопила своєю розповіддю студентів та усіх присутніх.

З вітальним словом виступила Наконечна Наталія Василівна – проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету «КРОК», яка привітала пана Андрія та його команду з ювілеєм, підкреслила величезну просвітницьку роль цієї організації, важливість нашої співпраці та поділилася спогадами щодо участі у святкуванні 200-річчя з дня народження Григорія Галагана, яке відбувалось на високому державному рівні на Чернігівщині.

Титаренко Наталія Вікторівна – директор Департаменту зв’язків з громадськістю та реклами, яка розробляла дизайн банеру для проєкту, підкреслила важливість цього проєкту для суспільства.

Рибак Ірина Вікторівна – заступник директора Фахового коледжу зазначила про важливість популяризації цього проєкту для молодого покоління.

Іщенко Людмила Володимирівна – начальник секретаріату Приймальної комісії, взяла участь у цікавій дискусії.

Студенти слухали затамувавши подих, ставили цікаві запитання, висловили бажання відвідати унікальну садибу Галаганів та долучитися до вивчення та популяризації історії славетної родини. Частина студентів долучилася до онлайн трансляції.

Ось який чудовий пост зробила Левківська Ганна, студентка 3 курсу спеціальності «Туризм»: «Дуже цікавим став для мене факт, що Галаганівська колегія була найкращим освітнім закладом 19 століття… Бо наш народ незламний, і ми це доводимо протягом усієї нашої історії. Дякую Вам, організаторам та друзям-партнерам, за такий захід, він був справді неймовірним!»

Щиро дякуємо пану Андрію, пані Світлані, усій команді однодумців за ініціативу, за участь в організації та проведенні цього заходу, за величезну просвітницьку діяльність!!!

Щиро дякуємо усім учасникам та організаторам за активну участь у заході та величезну зацікавленість!

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Шевченківсько-Ґалаґанівські студії // 16.11.2023

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 21 грудня 2023 17:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Громадській організації «Київський слов’янський університет» - партнеру Університету «КРОК» - 30 РОКІВ