Анонс заходів на листопад від Студентської ради — Університет «КРОК»

Новини та події

Анонс заходів на листопад від Студентської ради

08 листопада 2023 Новини та події

Шановні здобувачі освіти!
Анонсуємо заходи на листопад і закликаємо Вас не залишатись осторонь!

Якщо Ви давно мріяли стати частиною студентського самоврядування, реалізувати свої лідерські навички, втілити ідеї проєктів у реальність, бути частиною активної студентської спільноти, запрошуємо Вас залишити заявку для участі у Виборах до Студентської ради Університету.

Прийом заяв закінчується 9-го листопада 2023 року. Будемо раді Вас бачити на Звітно-виборчій Конференції студентів Університету, яка відбудуться 15-го листопада о 14:40 в актовій залі Університету. Ви матимете змогу заслухати звіт Студентської ради попереднього скликання, а також програми кандидатів до Студентської ради.

  • 16-го листопада з 9:00 до 14:40 в Актовій залі буде розміщена виборча дільниця, де Ви зможете прийти і проголосувати за тих кандидатів, ктрі на Вашу думки гідні представляти інтереси студентства цього навчального року. Ваш голос важливий!
  • 21- го листопада о 13:05 в Актовій залі відбудеться відкрита зустріч адміністрації Університету зі студентським активом. Просимо поставитися відповідально, бути присутніми і підготувати запитання, які пов'язані з навчальним процесом, організаційними моментами навчання, студентською діяльністю тощо.
Оновлено: Середа, 08 листопада 2023 14:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Анонс заходів на листопад від Студентської ради