Майстер-клас для майбутніх фахівців з туризму: створюємо авторські тури — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас для майбутніх фахівців з туризму: створюємо авторські тури

07 листопада 2023 Новини та події

Взаємодія із фахівцями – надзвичайно важлива складова фахової підготовки. А особливо, коли фахівець надзвичайно креативний і закоханий у свою справу!

У жовтні 2023 року студенти 1-4 курсів освітньої програми «Туризм» зустрілися із фахівцем у сфері туризму – Юлією Веселовською. Тема зустрічі: «Ресурсний потенціал України для створення авторських турів. Майстер-клас від Юлії Веселовської, організаторки авторських турів Україною».

Зустріч була організована Сокол Тетяною Георгіївною та Міхо Оленою Іванівною в рамках вивчення дисципліни «Туроперейтинг». На зустріч були запрошені студенти Університету «КРОК» та Академії праці, соціальних відносин і туризму. Між нашими ЗВО підписаний договір про співпрацю.

Юлія Веселовська має фахову туристичну освіту, закінчила з відзнакою Інститут туризму Федерації профспілок України. На сьогодні активно розвиває свій travel-бренд «Юльча Непосидюча» та організовує яскраві подорожі з 2019 року.

Пані Юлія поділилася власним досвідом щодо створення унікальних авторських турів, розкрила поняття «авторська подорож», зробила порівняння сутності «пакетних турів» для масового туризму та «авторських турів» для індивідуального туризму, представила основні тренди авторських турів, розкрила можливості ресурсного потенціалу України щодо їх створення. І це все – емоційно, на підйомі, з величезним позитивом, не дивлячись на зовнішні виклики і загрози, патріотично і з любов’ю до нашої України.

Студенти, як і всі присутні, були в захваті! Ставилось багато запитань, відбулась справжня професійна дискусія. Але ні в кого не виникало сумнівів, що туризм, не дивлячись ні на що, продовжує розвиватись, він вистояв і має гарну перспективу.

Загальну позитивну думку висловила Левкіська Ганна, студента 3 курсу (група ТУР-21): «Майстер-клас від Юлії був справді вражаючим. Мені сподобалась її фраза, що для неї подорож – це завжди філософія. Дуже багато речей, про які говорила пані Юлія, відгукувалися, особливо близьким став момент, коли її запитали про найкраще вино, коли мова йшла про енотуризм, а вона сказала загалом про українську продукцію, про наше рідне. Враження дуже позитивні і приємні. Щиро дякуємо!».

До речі, Юлія – у минулому студентка Сокол Тетяни Георгіївни. Можна пишатися такими випускниками!

Щиро дякуємо Юлії Веселовській за надзвичайно професійну зустріч, за можливість ділитися досвідом з молоддю, за приклад справжнього професіонала, закоханого у туризм!

Щиро дякуємо Тетяні Георгіївні Сокол, Олені Іванівні Міхо, кафедрі туризму за організацію яскравого заходу!

Щиро дякуємо студентам, колегам за активну участь!

Запрошуємо до подальшої співпраці!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас для майбутніх фахівців з туризму: створюємо авторські тури