BE BRAVE LIKE UKRAINE 2 — Університет «КРОК»

Новини та події

BE BRAVE LIKE UKRAINE 2

05 жовтня 2023 Новини та події

Дякуємо всім, хто долучився до створення цього заходу, що проводиться вдруге до Дня захисників і захисниць України для студентів Університету та Коледжу за ініціативою Департаменту зі студентських питань і Студентської ради Університету!

Розпочався захід традиційно в холі Університету, де команди презентували свої назви, гасла і видатних українців, яких вони обрали своїм талісманом!

Розкачав захід енергійний і яскравий виступ Театру танцю Університету «K-DANCE», а далі команди отримали свої маршрутні листи і розпочали виконання завдань. Квест складався з проходження 7-ох локацій: «Козацькі скарби», «Страви української кухні», «Нумо до танцю», «Українські мелодії», «Народна мудрість», «Українська символіка», «Видатні українці».

Всі команди дуже круто впорались з завданнями, на квесті панувала справжня атмосфера свята та змагань. Перед оголошенням результатів на всіх учасників чекав виступ Вокальної студії Університету VOSK band з вражаючим акомпанементом!

Всі команди отримали солодкі подарунки, а місця розподілилися наступним чином:

  • 1 місце збірна команда ім. Василя Вишиваного 202,5 балів
  • 2 місце збірна команда ім. Симона Петлюри 197,5 балів
  • 3 місце збірна команда ім. Лесі Українки 195 балів
  • 4 місце збірна команда послідовників Євгена Чикаленко 166,5 балі

Це був перший захід результати якого лягли в основу глобального змагання «Ліга факультетів», тож залишайтеся з нами і продовжуйте заробляти бали в рейтинг найкращих.

Оновлено: Четвер, 05 жовтня 2023 18:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » BE BRAVE LIKE UKRAINE 2