Зустрічі з науковою спільнотою – академік Микола Пугачов! — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустрічі з науковою спільнотою – академік Микола Пугачов!

13 березня 2023 Новини та події

Дієвим методом зрозуміти сучасні тенденції в національній економіці, зокрема актуальні тренди в аграрній економіці, а також виклики та загрози, які сьогодні постали перед суспільством, є зустрічі з фахівцями, які можуть доступно та професійно донести інформацію, сформувати відому аксіому про Україну як велику аграрну державу на основі досягнутих економічних параметрів.

За сприяння завідувача кафедри національної економіки та фінансів, гаранта ОНП 051 «Економіка», доктора економічних наук, професора Віктора Грушка 10 березня 2023 року для здобувачів вищої освіти рівнів PhD і магістратури відбулася онлайн-зустріч з академіком Миколою Пугачовим, заступником директора ННЦ «Інститут аграрної економіки». Тема лекції «Аграрний сектор України: виклики та перспективи розвитку».

Який зараз стан аграрної економіки? Яка структура аграрного експорту? Чи потрібно скорочувати аграрне виробництво? Чому і як потрібно захищати власних товаровиробників? Чи варто беззастережно «копіювати» світовий досвід, зокрема ЄС? – неповний перелік питань, висвітлених під час лекції.

Особливу зацікавленість викликали проблеми розвитку в Україні зеленого сільського господарства, відповідності вимог щодо якості продукції в ЄС та Україні. Актуальні питання були від здобувача 1-го року навчання ОНП «Економіка» Вадима Савченка, професора кафедри національної економіки та фінансів, д.е.н. Ігоря Румика.

Наприкінці зустрічі були досягнуті домовленості про подальшу співпрацю між ННЦ «Інститут аграрної економіки» та Університетом «КРОК» не лише щодо проведення аналогічних заходів, а й внесенням пропозицій щодо вдосконалення відповідних ОП і ОНП, практичної апробації наукових здобутків здобувачів вищої освіти.

Щиро дякуємо академіку Миколі Івановичу Пугачову за участь у заході!

Професор Ігор Румик

Оновлено: Четвер, 11 травня 2023 17:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустрічі з науковою спільнотою – академік Микола Пугачов!