Організаційні збори здобувачів PhD 051 Економіка — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори здобувачів PhD 051 Економіка

01 березня 2023 Новини та події

24 лютого 2023 року відбулися чергові збори з аспірантами 1-2 курсу навчання ОНП 051 Економіка. Зустріч проводив д.е.н., професор Ігор Румик, заступник завідувача кафедри національної економіки та фінансів Університету «КРОК».

Було обговорено широке коло питань: особливості навчального процесу у другому півріччі 2023 н.р., інформацію щодо методів і прийомів опанування освітніх компонентів. На прикладі силабусу «Аналіз національної економіки. Модуль ІІ» ще раз було продемонстровано можливості здобувачів щодо комунікацій, очікувані результати навчання відповідно до ОНП, обсяг курсу, пререквізити, необхідне технічне й програмне забезпечення/обладнання, детальну схему курсу, а також систему та критерії оцінювання, перелік рекомендованої літератури.

Професор Румик І.І. наголосив на тому, що надалі здобувачі мають змогу самостійно відслідковувати потрібну їм інформацію за допомогою платформи Moodle та сайту Університету. Необхідну інформацію можна також отримати у відділі аспірантури і докторантури, на випускових та інших кафедрах, що забезпечують навчальний процес ОНП Економіка.

Особливу увагу було приділено науковій складовій ОНП, необхідності активної праці над дисертаційною роботою, написанні наукових статей і апробації результатів проведених досліджень. Були анонсовані заходи щодо проведення зустрічей зі стейкхолдерами та академічною спільнотою. Кафедра національної економіки та фінансів висловлює щиру подяку всім учасникам за плідну та конструктивну зустріч.

Оновлено: Четвер, 11 травня 2023 17:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори здобувачів PhD 051 Економіка