Відгук студентки магістратури МА-21 Коваленко Анастасії — Університет «КРОК»

Новини та події

Відгук студентки магістратури МА-21 Коваленко Анастасії

26 січня 2023 Новини та події

Як студентка КРОКу, я сміливо можу відповісти, що всі професії, які наявні в нашому університеті, на даний момент дуже популярні та прогресуючі, адже людство рухається вперед, технології з кожним днем змінюються, а КРОК іде в ногу з ними.

Мені дуже подобається атмосфера, що сприяє навчанню та підтримки комунікації між студентами та викладачами. Викладачі зажди достатньо обґрунтовують лекції і допомагають більш детальніше розглянути актуальні проблеми суспільства. Під час навчання на бакалаврі я отримала велику підтримку та мотивацію до вдосконалення своїх пізнань і хочу виділити одну людину – це Румик Ігор Іванович, завдяки котрому я пішла далі навчатися на магістратуру.

На магістратурі мені багато чого запам’яталось, не дивлячись на складні часи наші викладачі продовжували нас навчати, за 2021 та 2022 роки завдяки університету та викладачам з котрих хочу виділити ну дуже активну людину, завідувач кафедри маркетингу та поведінкової економіки Петрову І.Л. нам вдалося долучитись до багатьох цікавих заходів та конференцій, здобути багато нових знань. За майже 6 років навчання в Університеті я отримала не тільки великий багаж знать та досягнень, якими я вже користуюсь у роботі і житті, а ще подружилась з дуже приємними людьми.

Дякую КРОКу за цей захоплюючий час!

Оновлено: Четвер, 26 січня 2023 19:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відгук студентки магістратури МА-21 Коваленко Анастасії