Презентація інтерактивної аудиторії — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація інтерактивної аудиторії

17 листопада 2022 Новини та події

17 листопада 2022 року відбулися вже традиційні Збори професорсько-викладацького складу Університету «КРОК». Цьогоріч вони проводились в особливому форматі: задля відчуття більшої згуртованості викладачів-учасників зібрали офлайн у новій інтерактивній аудиторії, що дозволило доєднати також і онлайн-учасників.

Зважаючи на воєнний стан у країні, навчальний процес в Університеті «КРОК» все частіше відбувається у змішаному форматі (тобто поєднання онлайн та офлайн форматів), адже використання такого підходу до викладання допомагає убезпечити студентів, а також надає відчуття безбар'єрності — а саме студенти, незалежно від свого місця знаходження, можуть відчувати своє включення в навчальний процес таким чином, ніби вони перебувають в аудиторії.

Нагадаємо, що таких інтерактивних аудиторій в Університеті «КРОК» вже декілька і з'явились вони саме на вимогу часу. Потужне обладання (проєктор, веб-камери, інтерактивна дошка та потужний комп'ютер) було придбане за рахунок гранту від одного з міжнародних проєктів, у котрому бере участь наш Університет. За допомогою проєктора можна демонструвати всю необхідну інформацію аудиторії, надсильний процесор ПК допомагає відтворювати одночасно візуал на дошці в офлайн та для онлайн.

Під час зборів ректор Університету «КРОК» Кучко А.М., перший проректор Літвін Н.М., директор Центру інформаційних технологій Головань В.В. презентували інтерактивну аудиторію, продемонстрували весь спектр функціоналу її роботи та ключові технологічні можливості та розповіли про техніки запису занять для онлайну.

Тож: Інтерактивність. Сучасність. Оглядовість онлайн і офлайн одночасно. Все це — запорука гнучких рішень, які приймаються задля успішного навчання наших студентів!

 

 

 

 

Оновлено: Четвер, 17 листопада 2022 16:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація інтерактивної аудиторії