#проКРОК від випускників-психологів — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК від випускників-психологів

28 липня 2022 Новини та події

Вальковська Марія, випускниця 2022 року (бакалавр денної форми навчання за спеціальністю 053 «Психологія») поділилась своє історією знайомства з КРОКом та навчанням на бакалавраті.

«Рішення навчатися в Університеті «КРОК» без перебільшення – я можу вважати одним із найкращих, що я зробила для себе!
Про чотири роки навчання на бакалавраті за спеціальністю «Психологія» я можу писати книжку… Перш за все, вона була б про пари з нашими викладачами. Кожна з них перетворювалась у простір свободи думки, вираження себе та наповнення атмосферою глибини професійних знань та прагнення передати студенту свій досвід таким чином, щоб його не просто запам’ятали, а поринули у нього.
Більшість наших пар – це були практикуми, дискусії, а теорія подавалась з перспективи практикуючого психолога, що є великою перевагою!
Життя КРОКівського студента наповнене силою можливостей, які відкриває перед ним Університет.
Так, я двічі брала участь у програмах мобільності, які Університет «КРОК» пропонує студентам. Перший раз за мобільністю обміну студентами я провела цілий рік, навчаючись за кордоном у литовському університеті-партнері. А другий раз, я була два тижні на стажуванні у Нідерландах.
Університет «КРОК», зокрема навчально-науковий інститут психології Університету, дав мені можливість спробувати себе у різних сферах психології і тим самим знайти покликання свого життя!»

Оновлено: Середа, 19 квітня 2023 12:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК від випускників-психологів