#проКРОК і про дистанційне навчання — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК і про дистанційне навчання

20 липня 2022 Новини та події

«Привіт, я Богайчук Сергій -випускник бакалаврату -2022, спеціальність  «Менеджмент», навчався на дистанційній формі і дуже рад , що чотири  роки тому обрав, саме Університет «КРОК»! Живу я не в Києві (Апостолово-Криворізький район), працюю (привіт від Укрзалізниці), маю родину(красуню дружину і двух чарівних доньок), і при цьому ще, прагнув розвиватися, отримати знання та вищу освіту( ай, да я!).

І саме дистанційне навчання в Університеті «КРОК» надало мені таку можливість. Дистанційне навчання дійсно зручно і комфортно, можливість самостійно обрати режим та темп навчання, доступ до матеріалів цілодобово. А головне, це ЛЮДи, які працюють в Університеті «КРОК»: всі викладачі зацікавлюють, мотивують, лекго і доступно пояснюють, роз'яснюють, приводять практичні приклади з життя і роботи.

Великий бонус дистанційного навчання в Університеті «КРОК» – це тьютор (Мала Ірина Борисівна мені з Вами шалено повезло) – людина, яка знає що?, де?, коли?, яка завжди нагадає, роз'яснить і підтримає.

Хочу щиро подякувати всій чудовій команді кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» на чолі з Віктором Григоровичем Алькемою (мега професіонал: океан знань і людяність в спілкуванні) за отримані знання, навички, досвід і підтримку. Дякую і сподіваюсь до зустрічі на магістратурі, в мирній Україні, яка обов'язково переможе!»

 

Богайчук Сергій Анатолійович,
група МЕН-18-дст, ОП «Менеджмент»

Оновлено: Середа, 19 квітня 2023 12:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК і про дистанційне навчання