#проКРОК і менеджмент — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК і менеджмент

13 липня 2022 Новини та події

Від кого можна дізнатися про спеціальність «Менеджмент» так безпосередньо та щиро, як не від студентів? Тож, продовжуємо знайомити з тими, кому є що розповісти #проКРОК.

«Мене звати Поліщук Богдан, студент Університету «КРОК» , 3-й курс, група МЕН-19-з. Ще, коли навчався у коледжі при Університеті «КРОК», досить подобалось, що я відчував себе вільно (на відміну від школи). В Університеті «КРОК» завжди враховувалась, і зараз навчаючись на бакалавраті, враховується думка студента. Навіть сам університет організовує опитування, щодо бачення студента, який предмет він би хотів вивчати, є можливість зробити свій вибір, і мені це дуже імпонує.

На самих лекціях, практичних заняттях викладачі кафедри управлінських технологій та інших кафедр Університету ведуть себе професійно, вони дуже відкриті до дискусій, до гумору. Дають матеріал «не читаючи з папірців», а демонструючи різні погляди, наводячи практичні приклади, це дуже полегшує сприйняття інформації.

Хочу зазначити і чудову організацію навчального процесу. Сьогодні, в такий нелегкий час університет використовує сучасне програмне забезпечення: система Moodle, Office 365 – це дуже зручно, особливо коли поєднуєш навчання і роботу. Ти можеш у зручний для себе час переглянути ще раз матеріал, щоб краще виконати завдання. Вільна атмосфера, зручність та комфортність в організації навчання, професіоналізм і ставлення викладачів – це на мій погляд, переваги навчання в Університеті «КРОК».

Саме тому я задоволений навчальним процесом і можу рекомендувати отримувати освіту в Університеті «КРОК»!

Поліщук Богдан 

 

Оновлено: Середа, 19 квітня 2023 12:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК і менеджмент