Взаємодія кафедри туризму із здобувачами вищої освіти: життя продовжується — Університет «КРОК»

Новини та події

Взаємодія кафедри туризму із здобувачами вищої освіти: життя продовжується

09 травня 2022 Новини та події

З першого дня війни – 24 лютого 2022 року – чорної дати у житті нашої країни, ми всі разом були у постійній взаємодії з нашими студентами, разом підтримували одне одного, переживали за долю кожного з нас, всієї країни.

Ми стали єдиним цілим із нашою Україною, нашим героїчним народом, кроківською спільнотою, один з одним. У багатьох були і власні трагедії, але плече спільної взаємодії підтримувало кожного з нас, незважаючи на те, що нас розділи географічні координати.

Скільки різних історій…

Наші студенти та випускники влились у героїчну боротьбу нашої країни, стали учасниками активної волонтерської діяльності.

У такий складний час нелегко продовжувати навчання, але це найдзвичайно необхідно для подальшого розвитку, плекання Перемоги, укріплення міцності нашої країни.

Впродовж квітня 2022 року кафедра туризму організувала конструктивні Організаційні зустрічі зі студентами спеціальності «Туризм», на яких обговорювались актуальні питання зміни графіку навчального процесу, продовження теоретичного навчання, підготовки курсової роботи, особливості проходження практики та багатьох інших питань у такі трагічні та складні для нашої країни часи.

Теплими були зустрічі з нашою студентською спільнотою. Особливо багато питань виникло у студентів 4 курсу, яким у дистанційному форматі потрібно і навчання завершити, і практику пройти, і підсумкову атестації.

Перед студентами виступила Іщенко Людмила Володимирівна – відповідальний секретар Приймальної комісії, яка надала інформацію щодо особливостей вступу у магістратуру у цьому навчальному році. Вся спільнота активно включилася у навчальну діяльність!

Життя продовжується, і за молоддю – майбутнє!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Взаємодія кафедри туризму із здобувачами вищої освіти: життя продовжується