Місяць СНТ у Коледжі: онлайн-хакатон з комп’ютерних технологій та програмування — Університет «КРОК»

Новини та події

Місяць СНТ у Коледжі: онлайн-хакатон з комп’ютерних технологій та програмування

15 лютого 2022 Новини та події

11 лютого 2022 року в рамках Місяця СНТ у Коледжі розпочато онлайн-хакатон з комп’ютерних технологій та програмування для студентів 2-4 курсів. Ментором та керівником проєкту є високопрофесійний викладач циклової комісії Коледжу з інформаційних технологій та кафедри комп’ютерних технологій Університету «КРОК» Роман Леонідович Пантєєв.

Студенти освітніх програм «Комп’ютерні технології», «Інженерія програмного забезпечення» готували наживо крутезний програмний продукт. Підсумки хакатону будуть визначені окремо.

Дуже приємно, що учасниками Хакатону стали понад 30 студентів. Висловлюємо вдячність Роману Леонідовичу Пантєєву за чудовий проєкт та неоціненний досвід професійної взаємодії зі студентами.

Дякуємо за підтримку цієї ініціативи також заступнику директора Коледжу з наукової та методичної роботи Ірині Вікторівні Рибак, завідувачу інформаційного відділення Коледжу Ользі Петрівні Миргородській та методисту відділення Надії Доценко. Також величезна вдячність за підтримку кураторам груп студентських груп IT – це Тетяна Петрівна Далявська (КН-18к), Світлана Вікторівна Кудряшова (ІПЗ-20к), Валентина Юріївна Мандибура (ІПЗ-18к), Ольга Петрівна Миргородська (КН-19к), Наталія В’ячеславівна Степаненко (КН-19к).

Оновлено: Вівторок, 15 лютого 2022 16:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місяць СНТ у Коледжі: онлайн-хакатон з комп’ютерних технологій та програмування