Легенди, історії успіху, нові традиції: кафедра управління проєктами відзначила 20-річчя — Університет «КРОК»

Новини та події

Легенди, історії успіху, нові традиції: кафедра управління проєктами відзначила 20-річчя

20 вересня 2021 Новини та події

Вихідні дні, як відомо, можна проводити по-різному, але найкращий варіант завжди той, який приносить і задоволення, і користь.

Саме таку мету і ставила команда кафедри управління проєктами і процесами, коли призначала святкування 20-річчя свого існування у суботу 11 вересня 2021 року. Формат заходу обрали не традиційний, було усього потроху: у зустріч викладачів зі випускниками, і вечір зустрічі одногрупників, і діалог поколінь... 20 років. Чи це багато? З огляду на порівняння з подружнім життям – це порцелянове весілля, з віком Незалежної України і водночас віком заснування Університету – 2/3, так і інакше – вагомий привід зібратися разом, але не лише заради «підбиття підсумків».

Відразу після вітальних промов, які пролунали з вуст проректорки з корпоративного управління Наталії Наконечної та співзасновника Університету «КРОК» Тараса Фінікова, розпочалася панельна дискусія «Project Management 2001-2031», у якій взяли участь колишній перший проректор Університету «КРОК», кандидат фізіко-математичних наук, доцент Олег Шаров, який наразі є Генеральним директором директорату фахової передвищої, вищої освіти, та випускники освітньої програми «Управління проєктами» різних часів Ілля Польшаков Ілля (директор з розвитку нових напрямків бізнесу Київстар), Інна Онищенко (Національна служба здоров’я України, заступник начальника відділу аналізу процесів Департаменту розвитку ЕСОЗ), Олександра Романцова (виконавча директорка Центру Громадянських Свобод), Юрій Черненко (ТОВ "МАСТЕРГАЗ", Голова ради директорів). Дискусія вийшла яскравою і очікувано потужною, зважаючи на склад панелянтів, і спроба зазирнути у майбутнє управління проєктами аж до 2031 року вдалася.

Захід відбувався у гібридному форматі: до живого спілкування можна було долучитися шляхом приєднання на платформі Microsoft Teams, а також спостеріагати, переглядаючи пряму трансляцію зі сторінок Facebook та Instagram. Крім того, лунали вітання й з асинхронного онлайн-формату, яким, зокрема, скористався д.е.н., професор, завідувач кафедри Управлінських технологій Віктор Алькема.

Святкування «майже випадково» співпало з початком тижня освіти дорослих, тому особливе місце у святкуванні було присвячене «живій бібліотеці», яку утворили фундатори кафедри: Василь Шпильовий (кандидат технічних наук, доцент, директор програм високих технологій ДП «Антонов», Віктор Морозов, доктор технічних наук, професор.ю завідувач кафедри Технологій управління КНУ ім. Тараса Шевченка, Світлана Піддубна, кандидат філософських наук, доцент, екс-директор ННІ магістерської підготовки і післядипломної освіти (нині ННІ менеджменту та освіти дорослих), Валентин Рач, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, директор ННІ комп'ютерних наук Університету КРОК, Олена Данченко Олена, доктор технічних наук, професор, професор кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу Черкаського державного технологічного університету.

Про найновіші здобутки кафедри, перспективи розвитку освітньої програми та анонс нового її вектору у вигляді навчання управлінню проєктами в агробізнесі розповіла доктор економічних наук, професор, диреторка ННІ менеджменту та освіти дорослих Олександра Ляшенко.

Як і під час будь-яких урочистостей не обійшлося без Церемонії нагороджень. Цього разу відбулася прем`єра нагород: вперше в історії Університету «КРОК» з`явилася Нагорода «Легенда КРОКу», яка вручається за видатні досягнення у царині удосконалення потенціалу Університету, зміцнення корпоративних цінностей та употужнення бренду Університету неординарними засобами, оригінальними ідеями та їх втіленням і Нагорода « Excellent Project Management Award from KROK University», яка вручається за суттєві досягнення в управлінні проєктами будь-якого масштабу, тривалості, галузевої належності та форми власності, царині удосконалення потенціалу Університету, зміцнення корпоративних цінностей та употужнення бренду Університету неординарними засобами, оригінальними ідеями та їх втіленням.

Першими Легендами КРОКу стали: Наталія Наконечна, Світлана Піддубна, Василь Шпильовий, Віктор Морозов, Олена Данченко, Олена Шарова, Валентин Рач, Ілля Польшаков, Олександра Романцова, Ірина Тулякова. Нагороди вручив співзасновник Університету «КРОК», Президент Міжнародного благодійного фонду досліджень освітньої політики, професор Варшавського університету Тарас Фініков.

10 Нагород « Excellent Project Management Award from KROK вручала Світлана Піддубна. Нагороди отримали найвидатніші випускники освітньої програми управління проєктами: Інна Онищенко, Ірина Близнюкова, В'ячеслав Гончаров, Сергій Жданов, Катерина Каравезер, Ольга Лаврусевич, Тетяна Сінчук, Євгенія Тихонюк, Олексій Кудрішов, Ірина Рибалко.

На завершення офіційної частини святкування Олександра Ляшенко зробила «допрем`єрний показ» спеціального проєкту, започаткованого саме для випускників, охочих ділитися корисною інформацією з тими, хто ще шукає свій шлях на теренах вищої освіти, а також для тих випускників, хто має бажання виступати у ролі тренерів, запрошених спікерів, меценатів.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Cвяткування 20-річчя кафедри УПП // 17.09.2021

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 20 вересня 2021 18:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Легенди, історії успіху, нові традиції: кафедра управління проєктами відзначила 20-річчя