Практико-орієнтовані вебінари від банків-лідерів фінансово-кредитної системи України — Університет «КРОК»

Новини та події

Практико-орієнтовані вебінари від банків-лідерів фінансово-кредитної системи України

15 червня 2021 Новини та події

Кафедра національної економіки та фінансів звітує: Практико-орієнтовані вебінари від банків-лідерів фінансово-кредитної системи України.

Впродовж травня 2021 року за підтримки Центру розвитку кар'єри (директор Карлов О.Ф.) Кафедра національної економіки та фінансів та Циклова комісія з фінансів, банківської справи та страхування провели для студентів цікаві вебінари від фахівців банківської сфери.

Як стати успішним банкіром? Які знання та навички необхідні, щоб стати банківським працівником? Чи є програмне забезпечення, подібне Приват-24? Які основні банківські послуги для юридичних і фізичних осіб? – на ці та багато інших запитань дали відповіді спеціалісти-професіонали від провідних банків України Raiffeisen Bank Aval та Credit Agricole.

Студенти з цікавістю слухали спікерів, приймали активну участь в обговоренні різних банківських продуктів та зрозуміли, щоб зробити кар’єру банкіра слід прикласти чимало зусиль!

Оновлено: Вівторок, 15 червня 2021 17:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Практико-орієнтовані вебінари від банків-лідерів фінансово-кредитної системи України