Отримай досвід маркетингових досліджень разом з «КРОКом»! — Університет «КРОК»

Новини та події

Отримай досвід маркетингових досліджень разом з «КРОКом»!

04 червня 2021 Новини та події

Студенти спеціальності «Маркетинг» мали можливість пройти виробничу практику дистанційно.

У рамках спільного проекту відділу інтернет-маркетингу дистанційного навчання Університету «КРОК» з кафедрою маркетингу та поведінкової економіки наші студенти мали можливість долучитись до проведення маркетингових досліджень ринку освітніх послуг України.

Керівники практик працювали зі студентами у форматі workshop. Особлива увага була приділена методам маркетингових досліджень, їх практичного застосування. Вмінням аналізувати та представляти інформацію, яка була отримана студентами під час досліджень.

Студенти працювали в командах по 5 осіб. Опанування навичок командної роботи є ключовою в становленні майбутнього фахівця у галузі маркетингу. Маркетологи опанували навички збору інформації про стан ринку освітніх послуг України, а саме: дослідили послуги, які надаються університетами в розрізі регіонів України, проаналізували цінову політику закладів вищої освіти, проаналізували стан комунікаційної політики. А головне, надали в звітах своє бачення просування дистанційної освіти для Університету «КРОК». Творчі здобутки студентів будуть враховані у побудові діджитал стратегії Університету «КРОК».

У подальшому буде створено студентський колектив для стартапу «Маркетинг». Вони будуть залучені до участі в просуванні дистанційної освіти за допомогою інструментів інтернет-маркетингу.

Оновлено: П'ятниця, 04 червня 2021 16:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Отримай досвід маркетингових досліджень разом з «КРОКом»!