Участь у зустрічі Грантхолдерів Програми Європейського Союзу Еразмус+ — Університет «КРОК»

Новини та події

Участь у зустрічі Грантхолдерів Програми Європейського Союзу Еразмус+

09 лютого 2021 Новини та події

Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм УМС взяли участь у зустрічі Грантхолдерів Програми Європейського Союзу Еразмус+.

Впродовж 25-29 січня 2021 року відбулась серія презентацій та майстер-класів по ознайомленню з правилами реалізації проектів CBHE, зустріч представників команд-переможців конкурсу 2020 Програми Еразмус+ КА2: Розвиток потенціалу вищої освіти (CBHE) з країн-членів і партнерів Програми з координаторами проектів від Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА), представниками Генеральних Директоратів ЄС, Представництв ЄС в країнах-партнерах, Національних Еразмус+ офісів і Національних агентств Еразмус+. Питання поточного стану та майбутні перспективи розвитку потенціалу у вищій освіті; роль та відповідальність закладів вищої освіти; впровадження, моніторинг та управління фінансами проєктів CBHE, а також управління проєктами під час пандемії COVID-19 були висвітлені у перший день заходу.

Під час другого дня пройшли 7 регіональних воркшопів, а також пленарна сесія щодо дослідження впливу проєктів розвитку потенціалу вищої освіти, а також моніторингу та оцінки впливу політики розвитку ЄС.

Протягом 3-5 днів було презентовано e-Booth, в межах якого відбулись 12 паралельних секцій нетворкінгу та обміну кращими практиками. Відбулись зустрічі команд-переможців проєктів 2020 р. COOPERA «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні», CLIMAN «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату», INTERADIS «Інтеграція та адаптація іноземних студентів» з менеджерами проєктів EACEA. Андрій Лотарєв та Галина Богаченко представляли Університет КРОК, який є співкоординатором усіх 3 проєктів.

Учасники отримали рекомендації, набули інформаційних та практичних навичок щодо нових правил та особливостей реалізації проектів Програми Еразмус+ КА2: Розвиток потенціалу вищої освіти (CBHE), а також розбудували нові зв’язки з представниками офісів та агентств з метою подальшої синергії та підтримання успішного рівня впровадження Програми ЄС Еразмус+ для українських стейкхолдерів.

Оновлено: Вівторок, 09 лютого 2021 11:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Участь у зустрічі Грантхолдерів Програми Європейського Союзу Еразмус+