Новий сезон «Open Talk» відкрито! — Університет «КРОК»

Новини та події

Новий сезон «Open Talk» відкрито!

23 листопада 2020 Новини та події

Євгеній Савельєв про інсайти студентського проєктного менеджменту, про SPG та сучасні тренди молодіжних проєктів.

Сучасна освітня діяльність, особливо у сфері вищої освіти – це не лише якість послуги та передовий науковий, методичний, технологічний компонент, а й обов’язково особистісна реалізація студентської молоді. Сучасний вищий навчальний заклад має стати майданчиком для особистісного зростання студентства, сприяти формуванню їх активної громадянської позиції, участі у командній роботі, навичок створенню проєктів власноруч. Отже, сучасний навчальний заклад має сприяти особистісній мотивації студентів для креативу під час навчання, формувати у молоді навички командної роботи та лідерства. І це, без сумніву, універсальна формула успіху університету у надзвичайно конкурентних умовах та успіху студента в подальшому самостійному житті.

Саме тому команда «Open Talk» визначила темою першого випуску нового сезону – «Студентський Project Management: що це та навіщо?». А спікером, який розпочинає сезон, став експерт з project-менеджменту, випускник Коледжу спеціальності «Економіка» (2014 р.), випускник Університету «КРОК» спеціальності «Управління проєктами» (2019 р.), аспірант, а також ведучий, кращий інтерв’юер YouTube-каналу KROK University, керівник студентської проєктної групи «SPG» (Sphere of professional & personal growth, яку очолив у 2016 році), керівник проєктів та програм департаменту зв'язків з громадськістю та реклами Університету «КРОК» Євгеній Савельєв.

Відзначимо, що на особистому рахунку Євгенія – ціла низка досягнень та успішних реалізацій, а саме: продовження історії успіху «SPG». Серед успішних особистісних проєктних ініціатив Євгенія: «PRO WAY» (освітній проект для учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл міста Києва, спрямований на популяризацію і підвищення інтересу молоді до саморозвитку, правильного вибору професії); Academy of mass media» (освітній проект для студентів Університету та Коледжу, який спрямований на навчання та отримання професійних навичок у сфері журналістики); молодіжний медійний продукт на YouTube-каналу KROK University («Афіша «КРОК», «КРОК»-дайджест», «Недільний гість») тощо.

Глядачі матимуть нагоду почути про сучасні інсайти студентської проєктної роботи, визначити взаємовплив освіти та особистісної мотивації для реалізації успішних молодіжних проєктів, почути про наявні виклики для проєктної діяльності та спробувати власноруч знайти на них відповіді разом з гостем програми. Команда «Open Talk» очікує на фідбек від Вас, дорогі глядачі.

 

 
 

Насамкінець, зауважимо, цьогоріч «SPG» відсвяткували 10-річчя від свого заснування. Щиро вітаємо колектив проєктної групи, всіх-всіх причетних – засновників, ідейних натхненників, учасників, а також особисто Євгенія як нинішнього керівника «SPG» з цією почесною та серйозною річницею.

Бажаємо успіхів, процвітання та нових проєктних звершень!

Оновлено: Понеділок, 23 листопада 2020 17:09
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Новий сезон «Open Talk» відкрито!