Тренінг для школярів «Ефективне спілкування» від Навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом» — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг для школярів «Ефективне спілкування» від Навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом»

29 березня 2018 Новини та події

Нещодавно учнівська молодь освітніх закладів АШ ЮНЕСКО м. Києва, учасники проекту «Сучасні крос-культурні студії» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій отримали чудову нагоду вже вдруге долучитись до захоплюючого простору психологічного тренінгу від директора Навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом», завідувача кафедри психології Університету «КРОК», кандидата психологічних наук, доцента Ірини Валентинівни Сингаївської.

  

В рамках тренінгового простору його учасники працювали над формуванням та вдосконаленням навичок ефективного спілкування. Як виявляється, більшість учасників відзначали, що при наявності широкої мережі доступних інформаційних засобів для відкритого діалогу та обміну інформації, залишається проблема досягнення взаєморозуміння, створення атмосфери довіри та поваги під час спілкування.

Діти із превеликим задоволенням залишили всі свої турботи поза дверима затишної читальної зали бібліотеки та в її межах повністю занурилися у комфортний простір чесного, відкритого, цікавого діалогу, так майстерно та гармонійно створеного Іриною Валентинівною в рамках тренінгу.

Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій висловлює вдячність директору Навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом» Ірині Валентинівні Сингаївській за чудовий тренінг. Щиро сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та продовження традиції проведення учнівських психологічних тренінгів.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг для школярів «Ефективне спілкування» від Навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом»