Тиждень юридичного факультету в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Тиждень юридичного факультету в Університеті «КРОК»

16 жовтня 2015 Новини та події

8 жовтня в Україні відзначають День юриста. З цієї нагоди з 5 по 8 жовтня 2015 року в рамках студентського тижня, присвяченого юридичному факультету, в Університеті «КРОК» проходили цікаві заходи. Департамент зі студентських питань і Студентська рада юридичного факультету організовували привітання для студентів, проводили майстер-клас «Кубік Рубіка», конкурси та вікторини, студентську лотерею, брейн-ринг «Ерудит КРОКу», святковий концерт. Чудовим продовженням свята стала вечірка для всіх студентів Університету в одному зі столичних клубів.

Дякуємо студентам та акторам Культурного центру за активну участь в організації  насиченого студентського тижня: Степанченку Ігорю, Рачинському Дмитру, Шупило Анні, Пєфтієву Миколі, Донцову Вадиму, Горкушину Олександру, Дерябкіну Андрію, Спиридонову Дмитру, Гусаковій Марині, Клименко Анастасії, Коцур Марині, Сулеймановій Гюнель, Щеці Олександрі, Крамаренку Борису, Дерикторенко Анні, Притулі Владиславу, Вакуленку Денису, Донченко Тетяні, Ковальчук Вікторії, Кисіль Анні, Онопрієнко Жанні, Кулініч Карині, Паламарчук Марині, Колодяжному Владу.

Колектив, студенти та випускники щиро вітають проректора, декана юридичного факультету Володимира Казіміровича Гіжевського та весь колектив підрозділу з 21-ю річницею факультету і бажають наснаги, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі – підготовці майбутнього покоління юристів. Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід та знання будуть і надалі сприяти підвищенню рівня правової свідомості в нашому суспільстві!

Оновлено: Понеділок, 19 жовтня 2015 08:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тиждень юридичного факультету в Університеті «КРОК»