GPK – Green Park of KEPIT — Університет «КРОК»

Новини та події

GPK – Green Park of KEPIT

22 вересня 2015 Новини та події

19 вересня 2015 року було проведено один з найбільших проектів КЕПІТу – «Green Park of KEPIT» (GPK). Організатором, за традицією, виступила Студентська рада Коледжу.

Усі групи першого курсу показали себе на високому рівні. Учасники GPK мали подолати такі основні етапи: «КВЕСТ», «КВК», «KEPIT-PUZZLE», «KEPIT-DISPLAY».

Назви команд були дуже різними та цікавими, а головне – вони відповідали іміджу студентів у проекті: «ФК-ексклюзив» назвали себе «Black star», група «П-1» – «Fortes», команда «ЕП/ГО/ОД/ФК» – «Родичі Marvel», «П-2/ОПСІК» – «Оправа», «МД/КД» – «Пітбуль», «РПЗ-2» – «Брутальні гноми» та команда «РПЗ-1» – «Angry birds».

Студенти всіх команд були зібраними та добре підготовленими. У цьому їм допомагали їхні молодші куратори, які виявилися дуже мудрими наставниками.

Перше місце в проекті вже другий рік поспіль посіла одна з найактивніших груп – «ФК-ексклюзив». Студенти групи вразили всіх своїм позитивом та навіть показали фестиваль з фарбами.

Друге місце зайняла група «Правознавство-1», учасники якої наполегливо йшли до цілі. Молодці!

Третє місце дісталося студентам команди «ЕП/ГО/ОД/ФК», які захопили всіх своїм запальним духом та емоціями.

Хотілося б також привітати інших студентів за активну участь, адже вони показали себе з найкращого боку. А ще висловлюємо вдячність рідним учасників, які знайшли час, щоб відвідати та підтримати своїх дітей та онуків.

Дуже приємно було чути із уст студентів захоплені відгуки про свято, яке здружило не лише групу, а й усіх першокурсників. Від теплих слів не утрималися й бабусі учасників, які висловили слова подяки за організацію проекту.

Тож можна зробити висновок, що GPK, як завжди, зміг показати душу КЕПІТу, а «колежани» отримали багато позитивних емоцій!


Оновлено: Вівторок, 29 вересня 2015 20:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » GPK – Green Park of KEPIT