Знайомство зі студентськими ініціативами — Університет «КРОК»

Новини та події

Знайомство зі студентськими ініціативами

21 вересня 2015 Новини та події

16 вересня 2015 року департамент зі студентських питань та Студентська рада Університету провели зустріч із першокурсниками, які бажають стати лідерами студентського самоврядування.

У програмі зустрічі було знайомство з діючою Студентською радою і тренінг з розвитку комунікативних навичок та роботи в команді. Першокурсники розповідали про себе, визначали цілі на рік, знайомилися з історією успіху Марини Гусакової, випускниці Університету, співробітниці департаменту зв’язків з громадськістю та реклами «КРОКу», головного редактора студентської онлайн-газети «KROK Times».

Потім присутні були поділені на 3 робочі групи, що за 15 хвилин брейн-шторму мали представити свої проекти. Після вдосконалення напрацьованого буде проведено змагання студентських проектів, а найкращі з них втілять у життя. Традиційно зустріч завершилася спільним фото.

Особливу подяку за організацію заходу висловлюємо активу Студентської ради: Гусаковій Марині, Ковальчук Вікторії, Кисіль Анні, Мельник Ірині, Донцову Вадиму, Шупило Анні, Рачинському Дмитру, Степанченку Ігорю, Гараніній Ользі, Тартаку Костянтину.


Оновлено: Вівторок, 06 жовтня 2015 12:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Знайомство зі студентськими ініціативами