Комунікативні тренінги для першокурсників Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Комунікативні тренінги для першокурсників Університету «КРОК»

10 вересня 2014 Новини та події

Із 3 по 4 вересня 2014 року проходили  адаптаційні зустрічі з першокурсниками Університету «КРОК».

Під час зустрічей  студенти дізнавалися про основи корпоративної культури та традиції Університету, активну громадянську позицію та соціальну відповідальність, перший вступ до фаху, можливості розвитку та реалізації власного потенціалу під час  навчання в Університеті, знайомилися з різними програмами та проектами.

Зі студентами зустрічалися доцент кафедри менеджменту та маркетингу Хорошенюк А.П., Герой України, завідувач кафедри цивільно-правових дисциплін Француз А.Й., завідувач кафедри фінансів та банківського бізнесу Грушко В.І., заступник завідувача  кафедри психології Марков С.Л.

Студентська рада Університету презентувала різноманітні програми та проекти для студентів. Презентації проводили голова Студради Університету Войтенко Анастасія та головний редактор  студентської онлайн-газети «THE KROK TIMES» Гусакова Марина.

Щоб студенти-одногрупники могли швидше познайомитися між собою, для них було проведено анкетування, тренінги. Усім групам представили кураторів, які будуть допомагати першокурсникам протягом навчального року.

Для «КРОКу» подібні заходи вже стали традицією. Організовує такі зустрічі проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Н.В.

Оновлено: Вівторок, 25 листопада 2014 11:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Комунікативні тренінги для першокурсників Університету «КРОК»