Крок у вічність — Університет «КРОК»

Новини та події

Крок у вічність

15 жовтня 2016 Новини та події

13 жовтня 2016 року відбулося відкриття дошки пам'яті на фасаді Університету «КРОК» на честь загиблих захисників України – Станіслава Дерев'янка, випускника Київського ліцею бізнесу (входить до освітньої корпорації «КРОК»), та Родіона Добродомова, студента Університету.

Право відкрити меморіальну дошку було надано Герою України, доктору юридичних наук, професору, завідувачу кафедри Університету «КРОК» Анатолію Йосиповичу Французу та заступнику директора ліцею бізнесу Петру Михайловичу Андруховцю. В церемонії відкриття взяли участь рідні та друзі захисників. Про вихованців середнього та вищого навчальних закладів тепло згадували їхні викладачі та студенти, вчителі та ліцеїсти.

Обидва воїни народилися у 1984 році. Обидва були активістами Євромайдану та Автомайдану. Обидва з перших днів АТО пішли боронити східні рубежі держави добровольцями.

Родіон Добродомов служив у батальйоні патрульної служби міліції особливого призначення «Азов» у Маріуполі. Він загинув 9 травня 2014 року в бою з озброєними сепаратистами, які захопили міське управління МВС.

20 червня 2014 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни Родіон Добродомов нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Станіслав Дерев’янко пішов на війну влітку 2014-го у складі добробату «Шахтарськ». Згодом став розвідником у 81-му ДШБ. Він був надзвичайно порядною і доброзичливою людиною, здобував освіту в Ірпінській богословській семінарії, але відклав підручники і пішов захищати справедливість та мир. У березні 2016 року від час бойових дій у промзоні поблизу Авдіївки розвідник загинув. За мужність та відвагу його посмертно нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, що віддали свої життя заради миру і свободи в Україні.

Вічна слава Героям.

Відкриття пам'ятної дошки / 13.10.2016

Оновлено: Четвер, 20 жовтня 2016 18:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Крок у вічність