«КРОК» приймав учасників конференції з проблем права — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОК» приймав учасників конференції з проблем права

22 березня 2016 Новини та події

18 березня 2016 року в стінах Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» відбулася ІІІ Науково-практична конференція «Актуальні наукові дослідження сучасної юридичної науки: теорія та практика».

Організаторами конференції виступили: Університет «КРОК», Коледж економіки, права та інформаційних технологій і Науково-дослідний інститут приватного права і підприємництва імені академіка Ф. Г. Бурчака Національної академії правових наук України.

На пленарній частині конференції з доповідями виступили видатні науковці України в галузі права: д. ю. н., професор, член-кореспондент НАПрН України Кохановська Олена Велеонінівна, к. ю. н., професор Коваль Микола Васильович, д. ю. н., професор Галянтич Микола Костянтинович. З привітальними словами до учасників заходу звернулися представники адміністрації Університету «КРОК», Коледжу економіки, права та інформаційних технологій та Інституту приватного права і підприємництва.

Учасниками конференції стали більш ніж 120 науковців у галузі права, у тому числі 8 докторів та 43 кандидати наук.

Організаційний комітет конференції висловлює щиру подяку керівникам семи секцій, які забезпечили активне й продуктивне обговорення актуальних проблем правової науки безпосередньо на секційних засіданнях, та сподівається на подальший розвиток партнерства і дружніх відносин між навчальними закладами, науковими установами та державними інституціями на шляху розвитку науки, техніки й держави.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Науково-практична конференція / 18.03.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 24 березня 2016 15:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОК» приймав учасників конференції з проблем права