Знайомство з телемистецтвом — Університет «КРОК»

Новини та події

Знайомство з телемистецтвом

03 липня 2015 Новини та події

25 червня учасники освітнього практико-орієнтованого проекту «Школа журналістики» відвідали перший український інформаційний телеканал «5 канал».

Програма екскурсії була дуже насиченою, тому студентам вдалося побачити багато цікавого і водночас недоступного звичайному глядачу.

На початку екскурсії студентам розповідали, що означає «бути в шкурі журналіста»: писати тексти, планувати виїзди, знімати стендапи, монтувати їх. Працівники пояснили, що зазвичай це все робить одна людина. Для того щоб показати «внутрішню кухню» інформаційного каналу, «КРОКівців» провели до найпотаємніших кімнат – туди, де проходять процеси монтажу, написання текстів для новин тощо.

Студенти Університету «КРОК» вже можуть похизуватися своїми знаннями про те, як відбуваються зйомки новин або передач наживо, адже вони були присутніми під час підготовки студії до ефіру, могли поспілкуватися з ведучими та операторами, дізнатися в них деякі особливості професії журналіста. Учасники проекту уважно спостерігали за прямим ефіром телепередачі «Україна понад усе» і тепер знають, що означає повністю супроводжувати випуск, зокрема як контролювати звук, камери або світло.

Співробітники «5 каналу» дуже тепло прийняли «КРОКівців», охоче відповідали на всі їхні запитання, дозволили проводити фото- та відеозйомку. Тепер у гостьовій книзі першого інформаційного телеканалу України зберігатиметься спогад про Університет «КРОК».

Наприкінці зустрічі «КРОКівці» зробили маленький подарунок Катерині, дівчині, яка знайомила їх з каналом та ділилася секретами журналістського ремесла.

Студенти «КРОКу» висловлюють подяку адміністрації Університету та співробітникам «5 каналу» за надану можливість відвідати перший інформаційний телеканал України.


Оновлено: Понеділок, 06 липня 2015 18:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Знайомство з телемистецтвом