Молодь долучається до науки — Університет «КРОК»

Новини та події

Молодь долучається до науки

02 березня 2015 Новини та події

Чи не найважливішою складовою освітнього процесу у вищому навчальному закладі є залучення студентів до наукової роботи. Навчальний заклад, що прагне створити підґрунтя для розвитку прогресивного свідомого покоління, зобов’язаний піклуватися про формування ядра молодої наукової еліти.

Коледж економіки, права та інформаційних технологій сконцентрував значні зусилля для створення оптимальних умов студентам, які планують присвятити себе науці. На базі Коледжу працюють кілька секцій МАН, зокрема секція соціології.

21 лютого відбулася визначна подія – діти-манівці захищали свої наукові доробки на базі нашого навчального закладу. Варто зазначити, що і членами журі були кращі викладачі Коледжу та Університету, науковці-практики – професор Маруховська Ольга Олександрівна, доценти Запорожець Тетяна Василівна та Лободаєв Володимир Миколайович.

На розсуд журі було представлено близько 20 робіт учнів 9–11 класів. Їхні теми вражали своєю актуальністю та не по-дитячому відповідальним підходом до опрацювання джерел, проведення соціологічних досліджень і пошуку відповідей на питання, що хвилюють суспільство. Зокрема, розглядалися питання ставлення до агресії, толерантності, стосунків у сім'ї, самореалізації молоді та формування в неї окремих культурних навичок тощо.

Деякі з озвучених студентами Коледжу та учнями шкіл м. Києва положень власних досліджень спричинили жваву дискусію серед учасників заходу. Великий інтерес викликали такі роботи, як «Економічне самовираження молоді» студентки Коледжу Аліни Желепи, «Євроінтеграція України очима сучасної української молоді (на прикладі соціологічних досліджень учнів середньої загальноосвітньої школи № 111 та студентів ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»)» учня СЗШ № 111 ім. С.А. Ковпака Григорія Трухана, «Мова ворожнечі. Український вимір 2014» учениці СЗОШ № 250 І–ІІІ ст. із поглибленим вивченням математики, та ін.

У підсумковому слові члени журі одностайно наголосили на необхідності продовження співпраці з МАН, розширення сфери досліджень, участі у спільних наукових заходах та побажали учасникам не зупинятися на досягнутому.


Оновлено: П'ятниця, 06 березня 2015 16:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Молодь долучається до науки