Семінар з ейдетики для вчителів шкіл-партнерів — Університет «КРОК»

Новини та події

Семінар з ейдетики для вчителів шкіл-партнерів

17 листопада 2014 Новини та події

6–7 листопада в Університеті проходив навчальний семінар з ейдетики для вчителів шкіл – партнерів «КРОКу». До участі в семінарі було запрошено фахівців, які вже мають досвід із викладання цього предмета і певні напрацювання, викладають ейдетику як окремий предмет у системі додаткової (позашкільної) освіти та використовують свої розробки при викладання інших шкільних предметів. Семінар відвідали представники таких закладів: НВК № 176, СЗШ №№ 11, 99 і 234, СШ №№ 85 і 165 м. Києва, а також СЗШ № 1 смт Ясіня. Проводила семінар заступник директора київської середньої загальноосвітньої школи № 328 Кисельова Ірина Анатоліївна.

Обмінюючись досвідом під час семінару, вчителі відзначили: опанування школярами ейдетики, сприяє кращому засвоєнню ними нового матеріалу і запам’ятовуванню великих обсягів інформації, а також загальному підвищенню рівня успішності. Проте особливий успіх, за спостереженнями освітян, досягається в разі систематичного викладання ейдетики в початковій школі – з першого по четвертий клас.

Учителі наголосили на безперечній користі подібних семінарів і висловили побажання  керівництву Університету щодо проведення таких заходів у майбутньому.

Усі учасники семінару отримали свідоцтва про успішне проходження поглибленого навчального курсу «Використання методів ейдетики у шкільній програмі».


Оновлено: Четвер, 20 листопада 2014 09:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Семінар з ейдетики для вчителів шкіл-партнерів