Зустріч з представниками компанії Oracle — Університет «КРОК»

Минулі події

Зустріч з представниками компанії Oracle

20 квітня 2023 Архів оголошень

Шановні студенти, ми раді запросити вас на зустріч з представниками компанії Oracle!

Oracle - це одна з найбільших технологічних компаній у світі, що спеціалізується на розробці та продажу програмного забезпечення, обладнання та послуг для підприємств. Основна продукція Oracle - це бази даних, які використовуються в різних галузях, таких як фінанси, логістика, виробництво та багато інших. Крім того, компанія пропонує послуги хмарної обробки даних, програмні продукти для управління бізнесом, розробку програмного забезпечення та багато іншого.

Ця зустріч стане прекрасною нагодою для того, щоб дізнатися більше про технології, які формують майбутнє, інноваційні проекти, що змінюють світ, та про те, як ви можете долучитися до розвитку цієї галузі.

Представники Oracle розповідатимуть про свою роботу, про нові рішення та про те, які можливості надає Oracle студентам. Ви зможете дізнатися про різноманітні можливості для вашого професійного розвитку, а також задати питання експертам.

Зустріч відбудеться 20 квітня о 14:00 в Читальній залі Університету «КРОК». Приєднуйтесь до нашої зустрічі з Oracle та дізнайтеся про технології майбутнього від провідної технологічної компанії у світі!

Будьте частиною технологічного прориву з Oracle та «КРОК»!

Оновлено: П'ятниця, 21 квітня 2023 15:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Зустріч з представниками компанії Oracle