Фільтрувати матеріали за датою: травня 2017 — Університет «КРОК»

Минулі події

31 травня 2017 Новини та події

19-20 травня 2017 року в Університеті вперше в Україні відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Міжнародне право (публічне, приватне)» у 2016-2017 навчальному році, право проведення якого надане наказом Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» № 1495 від 9 грудня 2016 року.

Щиро вітаємо переможців та всіх учасників цього визначного заходу!

Бажаємо подальших здобутків у навчальній та науковій діяльності!

Результати заходу:

  •   1 місце БОЙЧЕНКО Анастасія Андріївна (Київський національний торговельно-економічний університет)
  •   2 місце СКРИПАЧОВ Богдан Володимирович (Університет економіки та права «КРОК»)
  •   3 місце КОКОВІН Олег Олександрович (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана)
  •   3 місце КИСЛИЦЯ Наталія Дмитрівна (ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника»)
  •   3 місце ВАЛЬКО Катерина Ігорівна (Національний університет "Острозька академія")
  •   3 місце ВАСИЛЕНКО Алла Іванівна (Сумський державний університет)

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Всеукраїнська студентська олімпіада / 19-20.05.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

31 травня 2017 Новини та події

У програмі святкування ювілею Університету був день, коли своє народження відзначав Київський ліцей бізнесу – член Корпорації «КРОК». Ліцей на цілий рік старший за Університет, адже був заснований 19 травня 1991 року. І ось 26 років по тому КЛБ є успішним, сучасним, багато в чому унікальним із-поміж середніх загальноосвітніх закладів столиці. 

31 травня 2017 Новини та події

На Урочистих зборах «КРОКівського» студентства з нагоди чвертьстолітнього ювілею Університету слова «дякуємо» і «студенти» звучали найчастіше. Адже в актовій залі зібралися кращі представники студентської сім’ї, і практично кожного було нагороджено Грамотою Університету. 

31 травня 2017 Новини та події

Освітній форум з такою назвою відбувся в Університеті «КРОК» у рамках заходів, приурочених до його 25-річного ювілею. З директорами, завучами та вчителями столичних загальноосвітніх закладів, що є партнерами нашого Університету і з якими укладені договори про співпрацю, зустрілися засновники закладу ректор С.М. Лаптєв, директор Київського ліцею бізнесу Л.І. Паращенко, проректор з маркетингу Ю.М. Гукайло, а також проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Н.В. Наконечна.

31 травня 2017 Новини та події

Ректор Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури А. Чебикін нагородив ректора Університету економіка та права «КРОК» Відзнакою «Гідному Шани» за вагомий особистий внесок у розвиток мистецької освіти та науки. Нагороду було вручено під час відкриття виставки творчих робіт випускників НАОМА в межах заходів зі святкування 25-річчя «КРОКу».

30 травня 2017 Новини та події

1 місце серед недержавних ВНЗ посів Університет «КРОК» у рейтингу «Топ 200 Україна» вже третій рік поспіль! Також з гордістю констатуємо, що Університет «КРОК» входить до 20-ти найкращих вишів України за таким показником, як «Оцінка якості навчання», що вкотре підтверджує нашу конкурентоспроможність на ринку освітніх послуг та є втіленням клієнторієнтованого підходу.

24 травня 2017 Новини та події

Грамотою Верховної Ради України ЗА ЗАСЛУГИ ПЕРЕД УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ нагороджений колектив Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК», м. Київ.

24 травня 2017 Новини та події

Урочисті збори трудового колективу, присвячені 25-річчю заснування Університету «КРОК», які відбулися 16 травня 2017 року, можна впевнено назвати вершиною святкування ювілею. Адже привітати Університет прийшли високоповажні гості, друзі, партнери закладу, випускники, які нині очолюють державні інституції. 

24 травня 2017 Новини та події

Який же День народження без привітань, нагород, подарунків, без добрих слів подяки і щирих побажань?! Тож в Університеті відбулися нагородні церемонії працівників «КРОКу», як заслужених і шанованих професорів, так і тих, хто тільки-но розпочав викладацьку діяльність, працівників усіх структурних підрозділів закладу, ветеранів і новачків.

19 травня 2017 Архів оголошень

19–20 травня 2017 року в Університеті «КРОК» відбудеться другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2016–2017 навчального року з дисципліни «Міжнародне право (приватне, публічне)».

18 травня 2017 Новини та події

Дорога КРОКівська родино! Запрошуємо усіх взяти участь в родинному святі з нагоди 25-річчя Університету «КРОК» – ФЕСТИВАЛІ «КРОК ЗБИРАЄ ДРУЗІВ» 20 травня 2017 року! 

18 травня 2017 Новини та події

Грамотою Верховної Ради України ЗА ЗАСЛУГИ ПЕРЕД УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ нагороджений колектив Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК», м. Київ.

18 травня 2017 Новини та події

15 травня 2017 року в Університеті «КРОК» з нагоди 25-річчя заснування закладу відбулося відкриття виставки творчих робіт випускників Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури. 

17 травня 2017 Новини та події

Любі КРОКівці, вітаємо усіх і кожного з Днем народження Університету!

17 травня 2017 Новини та події

10 травня 2017 року відбулося засідання Вченої ради Університету «КРОК», приурочене до святкування 25-річчя закладу. На порядку денному засідання стояло питання щодо присвоєння Почесного звання «Почесний професор Університету «КРОК» трьом поважним і знаним особистостям, керівникам структурних підрозділів, викладачам Університету, а саме: деканові факультету міжнародних відносин, доктору економічних наук, професору Рокочій Вірі Володимирівні; кандидатові історичних наук, професору, Заслуженому працівникові освіти України, Президенту Міжнародного фонду досліджень освітньої політики Фінікову Тарасу Володимировичу; проректору, кандидатові юридичних наук, професору, Відміннику освіти України Гіжевському Володимиру Казіміровичу.

17 травня 2017 Новини та події

Творчо і креативно підійшли в Університеті до відзначення священної дати 9 Травня – Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

12 травня 2017 Новини та події

Щиро вітаємо Пилипчука Євгенія, студента 4 курсу Університету спеціальності "Комп'ютерні науки", з перемогою в ХІІІ літній Універсіаді України 2017 року з боксу у ваговій категорії 52 кг (17-23 квітня 2017 року, м. Харків).

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2017