Фільтрувати матеріали за датою: липня 2016 — Університет «КРОК»

Минулі події

27 липня 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано кандидатську дисертацію Цюцюпи Світлани Віталівни

Тема дисертації:

  • «Управління інформацією в системі забезпечення економічної безпеки підприємства»
22 липня 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано кандидатську дисертацію Мосійчук Тетяни Костянтинівни

Тема дисертації:

  • «Інноваційний розвиток в контексті економічної безпеки держави»
20 липня 2016 Новини та події

Рада директорів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації м. Києва, до складу якої входить і Коледж економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК», підбила підсумки роботи у 2015–2016 роках. У Наказі № 29/2016 від 6 липня 2016 року голова Ради директорів ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації А.К. Похресник зазначив, що навчальні заклади дотримувались напрямів діяльності з підготовки фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів, проводили підготовку та атестацію педагогічних і науково-педагогічних кадрів, науково-дослідну роботу, надавали можливості до підвищення їхньої кваліфікації чи перепідготовки, проводили культурно-освітню, методичну діяльність тощо.

Протягом 2015–2016 навчального року як викладачі, так і студенти коледжів і технікумів плідно попрацювали з різноманітними державними документами, зокрема вносили пропозиції до Закону про вищу освіту, брали участь у дискусіях, круглих столах, зустрічах, присвячених питанням подальшого розвитку навчальних закладів, у тому числі їхньої матеріально-технічної бази, методичного забезпечення та виховного процесу.

У Наказі йдеться про участь КЕПІТу в роботі низки міських методичних об’єднань (ММО). Так, ММО заступників директорів з гуманітарної роботи та виховання відзначило вихованців Коледжу Олександру Янченко, Тетяну Ільчук і Павла Табачека за активну участь в огляді художньої самодіяльності «Творчість єднає народи» серед студентів І–ІІ рівнів акредитації.

Активно долучився Коледж і до роботи ММО викладачів інформатики та приладобудування, провівши на базі КЕПІТу в березні 2016 року олімпіаду з інформатики та комп’ютерної техніки, в якій взяли участь 59 молодих людей з 26 ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації, а також творчий конкурс студентських робіт за даним напрямом підготовки. Об’єднання відзначило плідну роботу адміністрації КЕПІТу та звернулося до Ради директорів з пропозицією оголосити подяку причетним до організації цих заходів. Що і було зроблено. Зазначеним наказом голови Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації м. Києва оголошено подяку (з-поміж інших керівників коледжів і технікумів) проректору з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету «КРОК» Н.В. Наконечній, директору Коледжу Л.П. Сумбаєвій, завідувачу економічного відділення Коледжу Н.К. Новіцькій, голові циклової комісії з програмної інженерії Коледжу Ю.Є. Добришину, голові циклової комісії з комп’ютерних наук Коледжу І.О. Чернозубкіну – за значну організаційну, методичну і науково-практичну роботу, спрямовану на вдосконалення навчально-виховного процесу та підвищення якості підготовки спеціалістів, за активну роботу протягом навчального року.

Методоб’єднання викладачів географії, екології та туризму відзначило активність КЕПІТу: студенти взяли участь у масштабному конкурсі «Земля – наш спільний дім», який мав на меті популяризацію географічних та екологічних знань, активізацію творчих здібностей молодих людей до поглибленого вивчення природничо-наукових дисциплін, розвиток науково-пошукової діяльності, виховання поваги до загальнолюдських і національних духовних цінностей.

Ректор Університету «КРОК» С.М. Лаптєв щиро дякує співробітникам, викладачам та студентам КЕПІТу за активну роботу, яка сприяє зростанню іміджу «КРОКу» на теренах української освіти.

16 липня 2016 Архів оголошень

16 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів спеціаліста випускникам спеціальності «Економіка підприємства» Університету «КРОК»

Початок о 12:00 (м. Тернопіль)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

15 липня 2016 Архів оголошень

15 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра випускникам напряму підготовки «Геодезія, картографія та землеустрій», спеціалістам спеціальності «Землеустрій та кадастр» та магістрам спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» в Інституті управління природними ресурсами Університету «КРОК»

Початок об 11:00 в Інституті управління природними ресурсами (м. Коломия, вул. Тютюнника 11-А)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

14 липня 2016 Новини та події

У Коледжі економіки, права та інформаційних технологій – КЕПІТ – відбулися урочисті церемонії вручення дипломів молодших спеціалістів. 2016 року цей популярний серед молоді Києва та Київської області навчальний заклад закінчили 260 дівчат і юнаків. З них 40 отримали дипломи з відзнакою.

Вітаючи випускників, проректор з науково-педагогічної роботи Університету економіки та права «КРОК» (корпоративне управління) Наталія Василівна Наконечна наголосила: «Ви виросли в певному соціумі, де для вас і вашого становлення та навчання були створені умови для успішного оволодіння професією. У вас в руках є спеціальність, у кожного своя, але всі вони – актуальні сьогодні, такі, що дають можливості почувати себе впевнено на ринку праці. Ви всі – творчі особистості. Я впевнена, що викладачі Коледжу будуть пишатися вами!».

Переважна більшість випускників вирішила продовжити навчання в Університеті «КРОК», щоб отримати дипломи бакалавра. І з-поміж причин цілком практичних: повна вища освіта є вимогою часу, бізнесу, життя, – є і відверто емоційна. Розлучитися з Університетом, молодшою, але вагомою ланкою якого є Коледж, просто неможливо. Хочеться тут навчатися далі, спілкуватися, разом пізнавати світ, долати проблеми, набувати нових знань та професійних навичок.  Тож ті, хто залишається, продовжать навчання на 3 курсі Університету за спеціальністю, яку почали опановувати в КЕПІТі, або на 2 курсі – якщо спеціальність змінюють.

Під час урочистих церемоній від імені ректорату, Вченої ради, дирекції Коледжу, Студентської ради випускникам вручено понад 50 грамот, подяк, почесних відзнак за участь у науково-дослідній роботі, за активне студентське і громадське життя.  Родини, у яких уже є другий випускник  Університету або Коледжу, нагородили Почесними грамотами «Вірність «КРОКу». Почесну відзнаку «З КЕПІТом у серці – з «КРОКом» назавжди» отримали восьмеро найактивніших студентів, які відчутно сприяли формуванню позитивного іміджу Коледжу. Відзнаку вручали кращі випускники КЕПІТу минулих років, і це вже чудова традиція, якою навчальний заклад пишається.

Ще трохи статистики. Коледж закінчили за спеціальністю «Економіка підприємництва» – 11 осіб, за спеціальністю «Фінанси і кредит» – 30 осіб, «Фінанси і кредит (ексклюзив)», тобто англомовно орієнтоване навчання – 39 осіб, «Комерційна діяльність» – 13, «Маркетингова діяльність» – 33, «Оціночна діяльність» – 23, «Правознавство» – 44 особи. Ще 56 юнаків – набули фаху за найпопулярнішими спеціальностями «Обслуговування програмних систем і комплексів» та «Розробка програмного забезпечення».

А тепер – про напутні слова. У великих і маленьких університетах та коледжах Америки на церемонію випуску запрошують відомих у світі людей, здебільшого тих, хто закінчив саме цей заклад, щоб ті виступили з урочистою промовою «про життя». Цю традицію підхопили деякі країни Європи. В Україні про неї щось не чути, але Університет «КРОК», який відзначатиме наступного року 25, готується втілити таку практику. Адже знаних на всю країну випускників уже вистачає. А поки що директор КЕПІТу Людмила Петрівна Сумбаєва процитувала своїм випускникам слова відомого письменника-сатирика Курта Воннегута, з якими він звернувся  у 1995 році до випускників Массачусетського університету. Минуло понад 20 років, а кожна думка зберігає свою актуальність і донині.  Ось деякі поради:

«Насолоджуйтесь силою і красою своєї юності, поки життя вам не подобається, вона проходить...

Не турбуйтеся про майбутнє. Втім, гаразд, турбуйтеся, але знайте, що ці занепокоєння так само ефективні, як спроба вирішити алгебраїчне рівняння за допомогою пережовування жувальної гумки…

Щодня робіть щось із того, що вас лякає.

Не витрачайте час на заздрість, іноді ви попереду, іноді позаду, гонитва довга, і, врешті-решт, ви її ведете тільки з самим собою.

Танцюйте, навіть якщо вам ніде цього робити, крім вашої вітальні.

Будьте поблажливими до своїх братів і сестер, вони ваш найкращий зв'язок з минулим і ті, хто, скоріш за все, будуть поруч із вами в майбутньому.

Зрозумійте, що друзі приходять і йдуть, але за кількох дорогоцінних потрібно триматися. Прикладайте всіх зусиль, щоб подолати дистанції в географії і в житті, тому що чим старше ви стаєте, тим більше вам потрібні будуть люди, яких ви знали, коли були молодими.

До речі, поважайте своїх батьків, ви ніколи не знаєте, коли вони підуть назавжди.

Всі ми коли-небудь підемо, але важливо протриматися до кінця, у щось вірячи. У цьому найбільша складність, тому що здається, що геть немає такого, у що справді варто було би вірити».

І суто КЕПІТівське: «Ми вас випускаємо, але не відпускаємо!». 

Пропонуємо переглянути фотозвіти

Церемонія випуску / 04.07.2016

Церемонія випуску / 04.07.2016

Церемонія випуску / 05.07.2016

Церемонія випуску / 05.07.2016

Церемонія випуску / 06.07.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

13 липня 2016 Новини та події

Активістка екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Вікторія Дяченко, студентка 3 курсу юридичного факультету Університету «КРОК» отримала грант Президента України для обдарованої молоді на реалізацію екологічного соціально значимого проекту «Creative flowers». Кошти в сумі близько 40 тис. грн були виділені на створення квіткових клумб студентами Коледжу, а також учнями кількох столичних середніх навчальних закладів. На сьогодні гроші повністю освоєні, клумби квітують, милуючи око перехожих.

Екоклуб «ЛОТОС» замислив цю корисну справу ще два роки тому. Активісти вирішили прибрати і посадити квіти на неохайній, забрудненій ділянці, що дорогою від метро до Університету «КРОК». Ідею оформили як студентський проект «Creative flowers» і доручили очолити його Вікторії Дяченко, тоді ще студентці КЕПІТу.

Вікторія розповідає, що давно мріяла зробити щось реально корисне, помітне, значиме, і цей проект саме з такого ряду. Члени клубу активно узялися за роботу. Вийшли навіть на «Київзеленбуд» – і працівники цієї структури завезли на занедбану ділянку машину землі. На квіти заробляли самі, збираючи макулатуру. І тепер на колись захаращеному і засміченому клаптикові ростуть квіти.

Успіх, як відомо надихає, тож лотосівці запросили до себе на зустріч учнів київських шкіл, запропонували взяти участь у проекті. І наступного року ще дві занедбані ділянки стали клумбами. До речі, майстер-класи з розбивки та оформлення клумб провели друзі та партнери по проекту Національний природний парк «Голосіївський» та представники Молодіжної громадської організації «Нова Атлантида».

Минулого року Вікторія Дяченко, враховуючи ту обставину, що згодом до проекту приєдналися асоційовані навчальні заклади ЮНЕСКО та інші навчальні заклади Києва та Київської області, подала документи на отримання президентського гранту. Обґрунтовуючи потребу в гранті, студентка зазначила, що проект покликаний запобігти утворенню несанкціонованих сміттєзвалищ, забрудненню довкілля та псуванню естетичного вигляду вулиць, допомогти в озелененні міста. Для цього члени екоклубу обіцяли організувати прибирання засмічених ділянок та створення на їх місці креативних клумб.

Суспільна корисність від реалізації проекту полягає в тому, наголошує директор КЕПІТу, керівник екоклубу «ЛОТОС» Людмила Петрівна Сумбаєва, що створюються умови, за яких у перехожих не підніметься рука викинути сміття там, де ростуть квіти. Тим самим формується екологічна свідомість молоді. До того ж студенти дістали можливість реалізувати свій творчий і підприємницький потенціал.

Кошти президентського гранту були використані на закупівлю квітів та декоративних кущів. Всі рослини порівну розподілили між учасниками проекту – київськими школами №№65, 82, 85, 119, 125, а також колегіумом «Олімп», Фінансовим ліцеєм і КЕПІТом. Коледж, як ініціатор і організатор екологічного проекту «Creative flowers», узяв на себе облаштування трьох клумб – по вул. Лагерній, що дорогою до Університету «КРОК», по вул. Щербакова та поряд зі своїм навчальним закладом. Ці клумби студенти доглядають, у спеку самотужки доставляючи воду для поливу. Але добра справа того варта.

У результаті реалізації проекту «Creative flowers» протягом 2014-2016 років у Києві замість забруднених сміттям ділянок з’явилося 17 прекрасних клумб.

У вересні всі заклади – учасники проекту зберуться на підсумкову зустріч: звітуватимуть про виконану роботу, покажуть фото «до» і «після» облаштування клумб, обміняються враженнями, зауваженнями і, звичайно, обговорять наступні кроки в озелененні та естетичному впорядкуванні нових занедбаних ділянок.

Адже квіти замість каміння та бур’янів значно краще і корисніше. Це – як свято замість повсякденності.

13 липня 2016 Архів оголошень

13 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра випускникам напряму підготовки «Психологія» та дипломів спеціаліста про перепідготовку випускникам спеціальності «Правознавство» юридичного факультету Університету «КРОК»

Початок о 15:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

11 липня 2016 Архів оголошень

11 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра випускникам напрямів підготовки «Міжнародна інформація», «Міжнародний бізнес» та «Міжнародна економіка» (іноземні громадяни) факультету міжнародних відносин Університету «КРОК»

Початок о 17:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

11 липня 2016 Архів оголошень

11 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра випускникам напряму підготовки «Міжнародна економіка», програми «КРОК-Ексклюзив» та Україно-австрійської програми з експортноорієнтованого менеджменту факультету міжнародних відносин Університету «КРОК»

Початок о 15:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

06 липня 2016 Новини та події

5 липня 2016 року інформаційний портал osvita.ua опублікував новий консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України. У його основі – дані поважних національних та міжнародних рейтингів «ТОП-200 Україна», Scopus та «Вебометрикс», кожний з яких має власний підхід до визначення найкращих вишів країни.

За даними цьогорічного консолідованого рейтингу вузів, Університет «КРОК» посідає перше місце серед недержавних вищих навчальних закладів України та займає 14 місце серед 63 ВНЗ Києва. У загальному рейтинговому списку, який  складається з 269 позицій, «КРОК» опинився на 72-й сходинці.

Нагадаємо, що в цьому році Університет «КРОК» здобув перше місце серед приватних вишів і за версією національного рейтингу «ТОП-200 Україна».

2016-й – рік визначних досягнень для нашого Університету. Бажаємо рідному «КРОКу» й на мить не зупинятися на переможному шляху і впевнено рухатися далі – до нових вершин! 

06 липня 2016 Новини та події

З 29 червня по 1 липня тривав візит представників Університету «КРОК» до Українського католицького університету (м. Львів) в рамках співпраці, визначеної Декларацією про наміри зі створення консорціуму вищих навчальних закладів, що була підписана у квітні цього року керівниками провідних недержавних вузів України.

До складу делегації увійшли: ректор Університету «КРОК» С.М. Лаптєв, перший проректор А.М. Кучко, радник ректора з питань управління проектами та аналітики систем управління М.С. Лаптєв, начальник науково-організаційного відділу Т.В. Лічман, доцент кафедри міжнародних економічних відносин Н.М. Літвін, голова Асоціації випускників Університету «КРОК» С.З. Заріпова, заступник декана факультету економіки та підприємництва В.М. Кудак, помічник ректора з питань дистанційної та заочної освіти О.В. Россошанська, керівник проектів та програм департаменту зв’язків з громадськістю та реклами К.Г. Чабала.

Програма візиту передбачала знайомство зі стратегією розвитку Українського католицького університету, жваве обговорення здобутків, досягнень та нововведень, спілкування керівництва двох навчальних закладів, обмін досвідом, екскурсію навчальними комплексами.

Дякуємо представникам Українського католицького університету за теплий прийом. Також висловлюємо вдячність одному із засновників Університету «КРОК» – Т.В. Фінікову за організацію зустрічі.

06 липня 2016 Новини та події

2 липня 2016 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбувся День відкритих дверей. Наш заклад відвідали 47 сімей.

Для гостей були організовані екскурсії, під час яких персональні менеджери зі вступу презентували потенційним студентам кращі і найцікавіші об’єкти, де молоді люди протягом наступних кількох років навчатимуться професії, проводитимуть дозвілля.

Щиру зацікавленість у відвідувачів викликали просторі університетські аудиторії, обладнані сучасними технічними засобами. Прискіпливо оглянули гості комп’ютерні класи, оснащені гаджетами останніх років. Вразили гостей, особливо батьків, бібліотека і поліграфічний відділ – вони на власні очі побачили можливості для серйозної пізнавальної діяльності своїх дітей та умови, які Університет створює для своїх студентів. А численні стенди, які розповідають про бурхливе студентське життя, свідчили, що Університет «КРОК» – це не просто вищий навчальний заклад сучасного рівня трендової освіти, а заклад зі своїми традиціями, креативним підходом як до навчання й практики, так і до виховання та формування непересічної особистості.

Тих, хто в День відкритих дверей  переступив поріг Університету, все ніби закликало: приєднуйтеся до нас, до нашої активної працьовитої успішної «КРОКівської» сім’ї.

Родини випускників 9-х класів, в планах яких – вступ до Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, спілкувалися з проректором з навчально-наукової роботи (корпоративне управління) Наталією Василівною Наконечною. Випускникам 11-х класів, у яких на меті підготовка за програмами бакалаврату, про Університет розповіла директор департаменту зв’язків з громадськістю Наталія Вікторівна Титаренко. Гості отримали вичерпну інформацію про структуру навчального закладу, освітні програми, які дають студентам відповідні компетенції, додаткові можливості до опанування обраної спеціальності тощо.

Батьки та випускники розпитували про підготовчі курси, консультації напередодні вступних іспитів. Усіх цікавило питання про пільги в оплаті навчання, адже Університет «КРОК» вирізняється з-поміж інших приватних ВНЗ тим, що має надзвичайно гнучку систему знижок. Наприклад, учасники Дня відкритих дверей, отримали 10 відсотків знижки на перший рік навчання в Університеті або Коледжі.

Завдяки індивідуальному підходу до кожної сім’ї чимало відвідувачів цього дня зареєструвалися як потенційні клієнти Університету «КРОК» та КЕПІТу. «Дякуємо, що ви з нами. До зустрічі!» – такими словами організаторів заходу День відкритих дверей завершився.

Інформацію про наступні дні відкритих дверей шукайте на сайті або запитуйте за телефоном 044 455-57-57 (департамент зв'язків з громадськістю, каб. 316).

06 липня 2016 Архів оголошень

6 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів магістра випускникам спеціальностей «Управління проектами» та «Управління інноваційною діяльністю» Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК»

Початок о 19:00 в аудиторії 245 (Лагерна, 30–32)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

06 липня 2016 Архів оголошень

6 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам спеціальності «Правознавство» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК»

Початок о 16:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

06 липня 2016 Архів оголошень

6 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам заочної форми навчання спеціальностей «Оціночна діяльність» та «Фінанси і кредит» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК»

Початок о 12:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

06 липня 2016 Новини та події

27–29 червня 2016 року за участю представників вищих навчальних закладів, випускників-підприємців із України, Грузії, Молдови, Нідерландів, Німеччини та Румунії в м. Кишиневі відбувся міжнародний семінар Темпус-проекту EANET (Entrepreneurs Alumni Network) зі створення мережі випускників-підприємців.

Університет «КРОК» представляли Андрій Лотарєв, начальник Управління міжнародного співробітництва, та члени Асоціації випусників «КРОКу»: Світлана Заріпова (голова АВУ «КРОК»), Галина Богаченко (керівник проектів та програм УМС), Тамара Поліщук (керівник Центру розвитку кар’єри), Анна Солоїд (засновник проекту Start2GO), Марина Сбродова та Дмитро Липовий (члени Бізнес-ліги АВУ «КРОК»).

На заході були обговорені шляхи взаємовигідного співробітництва випускників-підприємців та університетів із різних країн, презентовано успішні стартапи та можливості, які може надати участь у проекті EANET для розвитку підприємництва через кордони з урахуванням розширення доступу до ринків ЄС та регіональних особливостей країн-партнерів. Особлива увага приділялася питанням ІТ-підприємництва та цінності навчання підприємництву в рамках університетських програм. Зрозуміло, що найбільшою родзинкою заходу був нетворкінг: нові ділові та академічні контакти, активне спілкування та обмін ідеями і думками, обговорення можливостей співпраці, знайомство з культурними особливостями представників різних країн.

05 липня 2016 Архів оголошень

5 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам спеціальностей «Оціночна діяльність» та «Фінанси-Ексклюзив» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК»

Початок о 16:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

05 липня 2016 Архів оголошень

5 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам спеціальностей «Економіка підприємства» та «Фінанси і кредит» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК»

Початок о 12:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

04 липня 2016 Архів оголошень

4 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам спеціальностей «Комерційна діяльність» та «Маркетингова діяльність» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК»

Початок о 16:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

04 липня 2016 Архів оголошень

4 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам спеціальностей «Розробка програмного забезпечення» та «Обслуговування програмних систем і комплексів» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК»

Початок о 12:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

04 липня 2016 Новини та події

У період з 20 по 25 червня 2016 року Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, і Анна Дробина, керівник проектів та програм, взяли участь у Другому міжнародному тижні, організованому Університетом Фоджа, Італія.

Метою заходу було просування ідеї інтернаціоналізації та зміцнення міжнародних партнерських відносин за рахунок особистих зустрічей. Основні теми семінарів: програми подвійних дипломів, управління мобільністю студентів у рамках програми Erasmus+, переваги навчання за кордоном і вивчення іноземних мов, а також написання та подання заявок на отримання грантів.

Захід надав учасникам можливість нетворкінгу, а також обміну знаннями і досвідом у сфері мобільності.

02 липня 2016 Архів оголошень

2 липня 2016 року запрошуємо відвідати Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій, щоб дізнатися про Правила прийому у 2016 році, перелік спеціальностей та сертифікатів ЗНО, необхідних для вступу цього року, а також отримати інформацію про нові програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам. Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30 в холі Університету. Детальніше – за посиланням.

За додатковою інформацією звертайтеся – 044-455-57-57 (департамент зв'язків з громадськістю, каб. 316).

02 липня 2016 Архів оголошень

2 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра та магістра університету IMC Krems (Австрія) випускникам Україно-австрійської програми з експортноорієнтованого менеджменту факультету міжнародни відносин Університету «КРОК»

Початок об 11:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

01 липня 2016 Новини та події

25–27 червня 2016 року департамент зі студентських питань провів цікавий та пізнавальний проект – виїзну школу студентського активу в Пущі-Водиці.

Усе сприяло плідній праці та активному відпочинку. Розпочався захід зі встановлення наметового табору в мальовничому місці та відкриття банки з «мріями студента», яка була запакована під час минулорічного виїзду. Прочитавши листи, залишені в ній, вражені студенти зробили висновок: «Гарні студентські мрії здійснюються!»

Під час виїзду учасники проаналізували та підбили підсумки роботи за 2015–2016 навчальний рік, подякували один одному за яскраві проекти та заходи, створили план дій і пропозицій на наступний рік. Провели різноманітні конкурси, екскурсії. Кожен «КРОКівець» написав для себе програму-мінімум і програму-максимум діяльності в Університеті. Писали листи вдячності один одному. Студенти мріяли про мандрівки яскравими містами нашої мальовничої України, проводили різноманітні конкурси, екскурсії, спортивні змагання, вчилися готувати смачні страви на вогнищі, співали пісні під гітару, фотографувалися та знімали відео. Здавалося, природа співала та раділа разом з ними.

Активісти Університету побували на цікавій екскурсії в Національному заказнику «Пуща-Водиця», відомому тим, що в XI столітті на його території любили полювати київські князі, зокрема в літописах 1009–1010 років згадується про полювання в цих місцях князя Володимира.

Під час виїзду студенти мали змогу формувати організаторські здібності, розвивати таланти, ініціативу, працювати в команді.

На завершення виїзду кожен учасник написав, чого він хоче в майбутньому і як цього досягатиме, та вже традиційно довірив свої сподівання банці «Мрії студента».

Додому «КРОКівці» поверталися сповнені натхнення, щасливі, готові творити та реалізовувати цікаві проекти, крокуючи до нових вершин та відкриттів.

У виїзній школі студентського активу взяли участь 32 студенти під керівництвом директора департаменту зі студентських питань Ковальчук Наталії.

Дякуємо Атрощенку Георгію (директору департаменту поліграфії) за допомогу в організації та проведені виїзду.

Дякуємо лідерам минулих років, які приєдналися до виїзної школи, взяли активну участь та поділилися досвідом.

Особливу подяку висловлюємо ректору Університету Лаптєву С.М. та адміністрації нашого улюбленого «КРОКу» за підтримку студентських ініціатив.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Виїзна школа студентського активу / 25-27.06.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

01 липня 2016 Архів оголошень

1 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра випускникам напрямів підготовки «Економіка підприємства», «Маркетинг», «Логістика» та «Менеджмент ЗЕД» факультету економіки та підприємництва Університету «КРОК»

Початок о 15:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

01 липня 2016 Архів оголошень

1 липня 2016 року відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра випускникам напрямів підготовки «Облік і аудит», «Фінанси і кредит» та «Фінанси +» факультету економіки та підприємництва Університету «КРОК»

Початок о 13:00 в актовій залі (Лагерна, 30–32, каб. 322)

Запрошуємо випускників долучатися до Асоціації випускників Університету «КРОК»

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: липня 2016