Юридична клініка — Університет «КРОК»

Юридична клініка Університету «КРОК»

підпорядкована юридичному факультету
створена в 2007 році

Завідувач юридичної клініки
Тарасова Ірина Вікторівна
кандидат юридичних наук, доцент


Кабінет 107-1
(+38 044) 455-57-13, вн. 211

Юридична клініка
працює протягом
навчального семестру


Кабінет 107-1
(+38 044) 455-57-13, вн. 211

Ми працюємо для Вас
Студенти Університету
Ср: 11:00 – 14:00
Студенти Коледжу
Пт: 14:00 – 16:00

Прийом не проводиться у святкові, вихідні дні, під час канікул та в дні проведення загальноуніверситетських заходів

Сучасні українські роботодавці прискіпливі до випускників ВНЗ та вимагають від молодих фахівців не лише теоретичних знань, а й навичок їх практичного застосування. Одним із способів напрацювання необхідних для подальшого працевлаштування навичок з оперативної роботи з нормативною базою, вміння застосовувати законодавство України в реальних справах, спілкуватися з людьми, яким необхідна правова допомога, є участь у роботі юридичної клініки.

Діяльність юридичної клініки спрямована на вирішення загальносоціальної проблеми – усунення правового нігілізму серед населення, надання громадянам соціально-вразливих категорій безоплатної юридичної допомоги, підвищення професійного рівня випускників юридичного факультету, сприяння запровадженню сучасних методів освіти з поєднанням теоретичних напрацю-вань та практичних навичок з конкретних питань.

В Університеті «КРОК» юридичну клініку було створено в січні 2007 року з ініціативи викладачів і студентів як структурний підрозділ юридичного факультету відповідно до законодавства України і як базу для практичного навчання та проведення навчальної практики студентів старших курсів юридичного факультету Університету і студентів спеціальності «Право» Фахового коледжу Університету «КРОК».

Юридична клініка здійснює консультування населення з питань сімейного, спадкового, трудового, житлового, цивільного права, а також з питань захисту прав дитини та соціального забезпечення.

Юридична допомога надається студентам Університету «КРОК» та людям, які не мають фінансової можливості отримати платні юридичні послуги: діти віком до 18 років, пенсіонери, малозабезпечені, безробітні, ветерани, інваліди.

Юридична клініка розглядає питання захисту прав дитини стосовно всіх категорій осіб, які звернулись

Діяльність юридичної клініки стосується питань:

  • консультування малозабезпечених верств населення
  • складання правових документів
  • ведення справ за дорученням громадян
  • проведення правороз’яснювальної роботи
  • читання лекцій, організації круглих столів, виступів на правові теми

Консультації надають студенти старших курсів юридичного факультету Університету і студенти четвертого курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Правознавство», які виявили бажання працювати в юридичній клініці та пройшли конкурсний відбір. Прийом громадян проводиться в присутності завідувача або куратора.

Юридична клініка запрошує всіх бажаючих до співпраці!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Про КРОК » Підрозділи » Навчальні » Юридична клініка