Школа майбутнього дипломата — Університет «КРОК»

Школа майбутнього дипломата

Університет «КРОК» разом з Українською асоціацією зовнішньої політики запрошує учнів 11 класів на освітню програму «Школа майбутнього дипломата»

Викладачі та спікери програми: відомі дипломати, колишні міністри закордонних справ, Надзвичайні та Повноважні Посли.

 
 
 

Чим ще цікава дипломатія? Дізнайтеся на заняттях. Можливо, це у подальшому стане Вашим фахом, адже молода людина з дипломатичною освітою має великі переваги на ринку праці. Тому що вона може знайти достойні відповіді на виклики сьогодення.

Викладачі та спікери Школи: видатні дипломати, науковці, міністри закордонних справ, Надзвичайні та Повноважні посли України, а також посли закордонних країн в Україні, керівники представництв міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Слухачі Школи майбутнього дипломата будуть мати можливість відвідати Міністерство закордонних справ, деякі посольства зарубіжних країн, акредитовані в Україні, Секретаріат ГУАМ.

10 квітня 2018 року для зустрічі з Ткачем Дмитром Івановичем у рамках проекту «Історія успіху: люди які поруч» студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій підготували відео-відгук про «Школу майбутнього дипломата».

 
 
 

Участь у програмі безкоштовна*

* за умови обов’язкового укладання контракту на подальше навчання в Університеті «КРОК» за спеціальністю «Міжнародні відносини»

Зустрічі Школи майбутнього дипломата у 2018-2019 н.р.

 

заняття відбуваються по суботах з 10:00 до 13:00

Програма розпочинає роботу з 1 грудня 2018 року.

Дізнавайтеся більше: 067-506-88-16, [email protected], куратор: Момот Неля Миколаївна

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Проєктна діяльність » Школа майбутнього дипломата