Шановні першокурсники! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Шановні першокурсники!

15 серпня 2016 Новини та події

Університет «КРОК» щиро вітає всіх своїх нових студентів!

Зі щасливою усмішкою, розправивши плечі, сповнені жадоби до знань і творчих здобутків на теренах оволодіння обраною професією Ви за кілька днів увійдете до одного з кращих приватних вищих навчальних закладів України. Ми, викладачі та працівники Університету «КРОК», радіємо разом з Вами, Вашими родинами та друзями.

Ви стаєте Студентами, і це знакова подія в житті кожної молодої людини. Відтепер починається відлік дорослого самостійного життя. Студентського життя, в якому чимало нових відкриттів та звершень. У глибини знань Вас направлятимуть наші досвідчені викладачі, допомагаючи навчатися й дорослішати. А департамент зі студентських питань підкаже, підтримає, надасть можливість творчо реалізувати себе, розкрити потенціал, знайти нових друзів і допоможе Вам поринути у Студентський світ – унікальний, неповторний та незабутній.


Раді Вам повідомити, що

27 серпня
відбудеться Посвята у студенти першокурсників, які вступили на денну форму навчання
до Коледжу економіки, права та інформаційних технологій

Посвята у студенти першокурсників денної форми навчання Університету,
а також тих, хто вступив на 2-й курс Коледжу, відбудеться
28 серпня


Детальний графік урочистостей розміщено в оголошеннях на сайті та в офіційних групах у соціальних мережах – ВКонтакті та Facebook. Долучайтеся і слідкуйте за повідомленнями.

Кожний першокурсник на Посвяті отримає інформаційний конверт з усіма  необхідними документами на перший час: студентський квиток,  перепустка, довідка для школи та військкомату, розклад занять на перші два тижні навчального року тощо.

Звертаємо увагу, що студентські проїзні квитки на громадський транспорт Ви зможете замовити 1 та 2 вересня. Інформацію про порядок їх замовлення і вартість Вам повідомлять на Посвяті.

Нагадуємо, що з 1 вересня в Університеті «КРОК» починає роботу Студентський офіс, де можна отримати відповіді на всі запитання організаційного й навчального змісту.

У разі виникнення будь-яких запитань, звертайтеся, будь ласка, до департаменту зв’язків з громадськістю – кабінет 316, тел.: (044) 455-57-57.

Інформацію щодо оплати за навчання можна дізнатися в бухгалтерії за тел.: (044) 456-80-24. Каса Університету працює в будні з 10:00 до 18:00, перерва з 13:00 до 14:00. Реквізити для оплати через банк Ви можете знайти за посиланням. Також Ви маєте можливість користуватися сервісом EasyPay для оплати online.

Поселення у гуртожиток для студентів з інших міст триватиме з 26 серпня (з 9:00) по 2 вересня за адресою: вул. Тимофія Шамрила, 6А. У разі виникнення запитань, будь ласка, телефонуйте: 093-525-36-46 (Наталія Олегівна Терешкова), 098-626-30-26 (Максим Юрійович Студзінський).

Успіху, наснаги Вам, дорогі першокурсники! До зустрічі! 


Графік Посвяти у студенти

Оновлено: П'ятниця, 19 серпня 2016 10:24